Môj problem je v tom že my prišla myšlienka čo ak som bisexual.Chlapci sa mi nepáčia.A keď som pozrel fotku holého muža sa mi trochu sa mi penis zväčšil o1cm ale nestvrdol nič a keď vidím fotku holej ženy sa mi postavý celkom stvrdne všetko.Som bisexuál?
Som bisexuál?
fuj, problém nie je ani tak v náraste počtu "teplošov", ale v tom, že sa médiami a kvázi odborníkmi hovoria zavádzajúce veci ohľadom homosexuality a hlavne - nastáva veľké spochybňovanie sexuálnej identity heterosexuálne cítiacich ľudí. Napr. teenegerom sa hovorí, že aj keď v detstve boli stotožnení so svojím pohlavím, to im ešte nezaručuje, že až v puberte prídu na to, že sú vlastne homosexuáli. Že byť homosexuálom či bisexuálom je prirodzené. Mladý človek tak v tomto veľmi citlivom veku so strachom skúma sám seba, či náhodou nie je gay. A keď sa podľa istých znakov nesprávne samodiagnostikuje za gaya, povie sa mu, že s tým už nič nenarobí, že sa to nedá zmeniť, lebo tak sa narodil. Pritom doteraz vedci nenašli gén zodpovedný za homosexualitu a naopak psychológovia a psychiatri vedecky preukázali, že sú to práve vplyvy po narodení, ktoré môžu zasiahnuť do psychiky človeka až tak, že má problém so svojou sexuálnou identitou a začne pociťovať odpor k opačnému pohlaviu a príťažlivosť k rovnakému. A toto je pravdaže psychoterapiou liečiteľné.
Laci, nie si bisexuál. Otázka: čo ak som bisexuál, je typická otázka, ktorá mieri na spochybnenie tvojej sexuálnej identity. Ak by ťa aj sexuálne priťahovali muži, neznamená to, že s nimi musíš spať. Bolo by to cítenie, cítenie však nie je konanie. Aj človek, ktorý sa cíti byť bisexuálom, sa môže slobodne rozhodnúť, že nebude podľa tohto cítenia konať, čiže nebude mať sexuálne vzťahy s rovnakým pohlavím, ktoré sú proti prírode. Bisexualita nie je vrodená a samotné vzrušenie pri fotke nahého chlapa ešte neznamená, že je muž bisexuál alebo gay. V dnešnej dobe je výrok "som bisexuál" skôr výhovorkou a ospravedlnením za nemorálne konanie. Určite u tých, čo z dôvodu nezvládnutej sexuálnej žiadostivosti odhadzujú zábrany a skúšajú spať aj s rovnakým pohlavím, aby zistili, či sa im to páči, a ak áno, vyhlásia sa za bisexuálov, aby získali pochopenie okolia pre ich sexuálne nezriadené skutky. Tí, čo sami seba vyhlasujú za bisexuálov, tým vlastne chcú povedať toto: vzrušujú ma ženy aj muži. Keďže je mi to príjemné, budem spať aj so ženami aj s mužmi, len aby som dosiahol čo najväčšie sexuálne uspokojenie. Toto ich rozhodnutie nemá nič spoločné s nejakými vrodenými génami či diagnózou, je to ich voľba.
boze tolko teplosov ako je v poslednej dobe je nieco nenormalne ziadni normalni muzi