Ako ďalej

Príspevok v téme: Ako ďalej
Samo666

Ahojte, mám 14 rokov, a mám frajerku.
Ona si nerada píše, aspoň so mnou si askoro vôbec nepíše. Už sme spolu 1 mesiac a pár dní.. Na všetky jej sviatky jej kupujem sladkosti a čokoládky.. a niečo jej k tomu poviem.. a tak noo.. poradte mi prosim čo mam ďalej robiť.. aby sme sa spolu bavili a tak ..

Samo666

Tak dobre noo.. nejako si už poradím :D a nemáte nejaký zaručený spôsob ako rýchlo pribrať ?? :/ mám 14 rokov a len 36 kg.. :/

Cariboo

Je to divne ked 14rocne dieta napise ze s niekym chodi :DDD
asi si to rozmyslela a berie ta skor ako kamarata. skus sa odmlcat a ziadne darceky jej uz nekupuj. a uvidis ci stoji o tvoje priatelstvo

lolinka

Ty s ňou chodíš a nebavíte sa spolu a nechce si s tebou písať? A nie je to len tvoja fantázia že spolu chodíte?

zdradca

Samko ak ti mozem poradit. Nehraj sa na nikoho kym niesi. Vies take tie silacke reci a pri prvom probleme posrate gate.
proste bud sam sebou.
snaz sa byt vtipny,no nie nejakymi vulgarnymi vtipmy ci šasakovanim
proste povedz nejaku milu poznamku medzi recou a tak.
a ak ju bude niekto napadat,slovne ci si robit s nej srandu ci nieco podobne. Postav sa vzdy na jej stranu a bran ju. Bud taky rytier ochranca, svojej princezny. To oceni zena v kazdom veku.
vsimaj si co sa jej paci,a co ti hovori co by ju napr.rozveselilo atak
Je toho vela, co vsetko musis vo vztahu robit. Ste mlady tak na to casom pridete.
A hlavne netlac na nu. Nebud vtieravy. A ak vam to nevyjde ostante kamosi. Nikde nie je napisane,ze sa po rokoch uz mudrejsi nemozete dat nazad dokopy a tvorit par.