Preco tak priberam?

Príspevok v téme: Preco tak priberam?
Sally88

Ahojte.
Pred rokom som mala vahu 65kg. Tuto vahu som si drzala dlho. Potom je pravda, ze v lete som mala horsie psychicke obdobie, tak som viac jedla, ale to asi po mesiaci preslo. Zial, moja vaha dodnes, co je cca rok stupla na 90kg..Bola som zhrozena ako priberam. Nechapala som, ked som mala 75..Bolo to vela, a potom prislo viac a viac.. V poslednej dobe jem menej ako ked som mala 65kg a to som za dva tyzdne pribrala 3kg.. ja som zufala.. Nemoze to byt nejaky zdravotny problem? Nevyhovaram sa na zdravie, ale toto je naozaj moc. Mam pocit ze priberiem aj z vody. Som zufala uz.. Prosim co mam robit. Ja viem ze pohyb a menej jest, hlavne zeleninu.. No akosi to nepomaha :( Nemate aj nejake skusenosti so spalovacmi tukov? pri cviceni? Prosim radte.. :/ Dakujem

Gima

Nemôžete schudnúť? Chýbajú vám vitamíny!
Nepravidelná strava, nezdravé jedlo, nedostatok pohybu. Prejavy a dôsledky nezdravého životného štýlu pozná každý. No aj tak sa vyhovárame, že nemáme čas ho zmeniť. Naše telo najmä v neskoršom veku čoraz častejšie volá o pomoc. Rôznym súborom príznakov dáva najavo, že mu chýbajú minerálne látky či vitamíny. Ako vlastne ...

Nepravidelná strava, nezdravé jedlo, nedostatok pohybu. Prejavy a dôsledky nezdravého životného štýlu pozná každý. No aj tak sa vyhovárame, že nemáme čas ho zmeniť. Naše telo najmä v neskoršom veku čoraz častejšie volá o pomoc. Rôznym súborom príznakov dáva najavo, že mu chýbajú minerálne látky či vitamíny.
Ako vlastne zistiť, čo potrebujeme?
Kŕče a bolesti hlavy

Čo nám chýba? Málo tekutín, nedostatok draslíka a horčíka.
Kde sa nachádzajú? Jedzte banány, jačmeň, kukuricu, mango, broskyne, čerešne, pomaranče a pite vodu.

Nedarí sa vám schudnúť

Čo nám chýba? Esenciálne mastné kyseliny a vitamíny.
Kde sa nachádzajú? Ľanové semienka, mrkva, losos.

Zadržiavanie tekutín v tele

Čo je príčinou? Nerovnováha medzi draslíkom, fosforom a sodíkom.
Ako to napraviť? Tieto prvky sa nachádzajú v kokose, olivách, broskyniach, slivkách, figách, mandliach, vlašských orechoch, špenáte. Obsahuje ich aj koriander, ľanové semienka a rôzne vitamínové doplnky.

Strašná chuť na sladké

Čo je príčinou? Nepravidelná strava a kolísanie hladiny cukru v tele, nedostatok chrómu.
Ako to napraviť? Jedzte pravidelne, častejšie ale v menších množstvách. Chróm získate z celozrného pečiva, orechov, banánov, špenátu a mrkvy.

Ewelin.

Sally mam podobny problem. Nejem,vela a napriek tomu priberam. Pred dvoma rokmi som mala 53 kg a taku vahu som mala roky a dnes mam 63 kg. Stravujem sa rovnako ako predtym,a aj napriek tomu.
Mozno to je vekom, prekrocila som 40 -ku.

blueberryNN

Sally byt tebou, necakam a utekam k lekarovi. To ti nenapadlo, ze mozes mat nejaky zdravotny problem? Sup sup na odbery krvi!