Menstruacna krv - silne zapacha

Príspevok v téme: Menstruacna krv - silne zapacha
neznama13

Dobry den,

mam velmi mne neprijemnu otazku ale neviem ci mam panikarit ... alebo nie ...
ide o to ze do vcera sa mi sputila menstruacia a vyrazne smrdi ... myslim tym ze zapacha ako keby hnis taky smrad ...
mam to riesit alebo nechat tak ... farebne je normalna cervena ... doteraz som ziadne problemy nemala ani ziadny specificky smrad som nikdy necitila ...

viem ze si poviete co k nej cucham ci co ... ale nie je to tak ... od porodu 19mesiacov dozadu mi ostal vyrazny cuch ... a proste to citim ... a ma to desi ... mam vnutromatrnicove teliesko ... moze to s tym suvisiet ... ale uz cez 14 mesiacov ...

dakujem za kazdu odpoved ...

neznama13

dobre ranko ... dakujem za odpovede .. neako som tajne dufala ze sa docitam ze to je normalne ... ze to je odpadova krv ze to tak moze smrdiet ... ale mate pravdu !!!! v pondelok si urobim termin u gynekologa a pojdem sa na to spytat ... DAKUJEM ZA KAZDU ODPOVED !!!!

J.Nella

Ty si asi nikdy nemala problémy s krvacanim inač by si taku blbost nenapisala.Ja som krvacala vela krat a informaciu mi podali,ze som musela ist okamzite na vysetrenie do nemocnici

J.Nella

Vôbec ti to nemusí byť,trapne alebo sa citiť zle pri hovorení z lekárom.Isto niesi prvá stým problémom a lekár je od toho,aby ťa pochopil a hlavne poradil a pomohol.Skús zavolať na pohotovosť tiež ti podajú informáciu.Či stačí počkať na tvoju lekárku.A za zavolanie nič nedáš keď tak aspoň sa ukľudníš.Isto to nieje nič vážne.Asi to je priebeh čistenia.Budeš spokojnejšia ak sa poradíš.Daj vedieť ako si dopadla a drž sa a žiadne obavy.

neznama13

dakujem za odpoved ... vies mne je to strasne neprijemne ... bo sama ked si predstavim ze mi to niekto hovori ma prve napadne ze co si ta zenska cucha ku krvy ... akoze des ...
uz o tomto case gynekolog neordinuje a zajtra ma volno ...