alventa

Príspevok v téme: alventa
Zuuzzz

Ahojte. Chcem sa opytat..ma niekto skusenost a tymto liekom? Beriem momentalne Alventu 37,5 mg. Zo zaciatku som pocitovala nervozitu, cakala som ze to prejde no stale je to horsie...uz som zvysila davku na 70 mg no som viac nervozna ako som bola. Lieky beriem uz cca 4 mesiace. Mal s nim niekto takuto skusenost? Potlacil mi sice bolesti na hrudi a depresiu, no ta nervozita sa neda vydrzat...mam uz aj tiky na tvari, co som pred tym nikdy nemala.

Ingola

Ja beriem alventu 9tyzdnou a je mi hrozne po nej hlave tlak oci opuchnute zavraty ked pridem z vonku mam cerveny nos tazko dycha nervozna mali ste to aj vy?

Kajo489

Ja beriem Alventu 150 mg už asi pol roka (spolu s Anafranilom a Triticom), mám OCD+ uzkostne-depresívnu poruchu... Bral som už fluvoxamin (Fevarin), escitalopram (Cipralex), dosulepín (Prothiaden) a tiaprid (Tiapridal) a musím povedať, že po pridaní Alventy sa môj stav zlepšil minimálne o 70%. No trvá to niekoľko mesiacov...
Ale Alventa je moderný a naozaj veľmi dobrý liek (teda aspoň pre mňa)

Zuuzzz

A ak sa mozem opytat, aku davku beriete? Alebo ste brali? Neviem ci nemam prilia malu davku :( jedno co je dobre na Alvente je ze nie som ospala...uz som brala aj Fevarin aj Sertralin, no nemohla som existovat. Spala som pomaly na nohach.

sally884

Určite čo najskôr o tom povedz lekárke/lekárovi.. Nesadli ti asi. On ti ich vymení za nejaké iné, čo budú pre teba vhodnejšie :) Ja som s nimi tiež nemala problém..

orchidejka

Pravdepodobne ti nesadol liek. Tiez som nepocula o alvente zeby mal niekto taketo problemy, ja skor naopak aj z rozpravania pacientov v lekarni

J.Nella

Ahoj.Alventu užívam roky.Takéto stavy ako máš ty som nemala.Možno ti nesadol liek.Určite to povedz lekárke a zmeň lieky.

Najčítanejšie články