Ahojte, potrebujem poradit, mavam neustaly stres ani si to neuvedomujem a mavam problemy so zaludkom, prehana ma stale, nic ma ale neboli moze to byt sposovene tym... Som mlady chalan ale citim sa na starobu.. Pomoc..
ustavicny stres
skus zuvacky
a z coho mas ten stres?
Ja keď cítim stres, tak prežúvam. Pomáha to.
Ahoj Stresopat :)...mohol by si skúsiť venovať času tomu, čo máš rád? a zariadiť si dni tak, aby si nemal na sebe ten časový tlak, ktorý stres podporuje?
a ak chceš lepšie spávať, tak je potrebné tesne pred spaním myslieť na pekné veci, ktoré sa ti v živote udiali a budú diať...asi je to výzva, ale zvykne to zaberať ;)
Strest a pričina je odlišna určitých veciach
ak škole vieš čo treba robit skušal si relaxovat nebo meditovat ?
na stres je dobrý i jeden čaj napíšem nazev ale pozor len sypanej pomáha malích davkach :balzan na nervy je druh čaju čo špecifický na svoji učinost.
dalej strest hluku ramusu štekania od psa suedoveho možno tvé telo nemá dostatok odpočinku potrebuje se zotavit každy další strest má vedliašie učinky aj od bolesti hlavy a podobne ked napíšte my správu sukromne poradim vám
Musíš odstrániť stresové situácie, aj to cvičenie nerob takým štýlom aby ťa vyčerpalo.. Podľa mňa už máš zničený, vyčerpaný organizmus.. a budeš siahať na dno jeho zásob. A nič nedoplňuješ /asi/, vitamíny, minerály atd.. je tu toho popísaného veľmi veľa, sadni si a čítaj rady skúsených. Začni čím skôr, lebo zo stresu sú ďaľšie choroby. Ešte si mladý a s pribúdajúcimi rokmi sa ti to všetko spočíta. Ver mi.. KeĎže máš nábeh na depku, tak sa chráň popredu ako sa len dá..
A bojim sa ze sa nedozijem ani 25-ky...
A bojim sa ze sa nedozijem ani 25-ky...
Asi neustale zo skoly alebo z ludi lebo presiel som som cez depresie ale uz je to v pohode... Ja neviem urcite som aj schudol ale spim max. 4 hodiny viac nie... Do toho posilujem to ma vycerpava a co zjem to vyserem...s prepacenim. :-)
Vies urcit aspon priblizne pricinu stresu? Potom sa daju navrhnut moznosti riesenia.
Svojho casu som mal nieco podobne, zo stresu, v noci budenie, trasenie tela, hned rano na zvracanie... riesil som aj s neurologickou.