Neprechadzajuci vytok

Príspevok v téme: Neprechadzajuci vytok
Zena24

Neviem či niekto bude vediet pomocť ale opytam sa..už dosť rokov ma trapi vytok do tehotenstva som to neriesila ale uz pomaly rok po porode mi to ide na nervy stale nosit slipovu vlozku neverim ze kazda zena ju nosi a ze kazda ma taky vytok..chodim na gyndu som tam ako na beziacom pase stale mi predpisuje take vaginalne kremy take gulocky take tabletky a nic mi nepomaha dokonca som uz aj jedla tabletky citala som letacik pri nich ze na trychomionazu(to dost pochybujem ze mam pretoze som citala ze pri nej smrdi vytok po rybach a mne tak nesmrdi) dnes som dojedla zas ine a ziadny ucinok dala mi zas nejake gulocky no som zvedava ale pochybujem ze mi pomozu..ked mam akoze mykozu niekedy to ma aj svrbi trosku vsetko mi pomoze najviac osvedceny asi gynazol na to ale ked ju nemam tak mam vytok zlty aspon na vlozke gatoch sa tak ukazuje ked to ovoniam tak citim taky akokeby slany zapach podla mna to nie je ok ale nic na nesvrbi a doktorka ja neviem minule mi vravi co sa vam tak nato osvedcilo a ja kukam no asi nic ked to stale mam uz som fakt zufala pri styku by mi to ani nevadilo ale ked chcem mat oralny sex tak sa musim poriadne vyumyvat a len trpnem ci mi to nahodou nebude tiect a co chlap povie atd no proste hrozny pocit :-( umyvam sa pravidelne lactacydom vobec ziadna prehnana hygiena doktorka mi kazala pouzivat bavlnene gate co aj pouzivam ze nemaju byt avivazovane to nie vzdy dodrzim ale pochybujem ze v tom je problem dalej neholit sa to nehrozi pouzivat neparfumovany papier ten nepouzivam a nepouzivat tampony a to ja musim neviem si predstavit vlozku ale to je podla mna tiez blbost kolko zien ich pouziva a nema take vytoky dalej nechodit moc do bazenov idem raz za cas sladke moc nekonzumujem uz som si kupila aj probiotika candystop a niiiic nic nic. Vytery mi brala a negativne keby mi tak niekto vedel pomoct ach jaj

vitavi

Vylúč všetky zahlieňujúce potraviny. Hlavne mlieko a mliečne výrobky, ale i živočíšne tuky, "rastlinné " stužené tuky a mäso a vajcia nahraď rybami v malom množstve.
Prečisťuj sa hlavne zeleninou a obilninami s vlákninou. Dobre urobíš, ak na jeden mesiac úplne vylúčiš všetky tuky a po 1 mesiaci zaradíš výhradne panenský olej v malom množstve a semienka.

Cucoriedkis

Mám podobný problém, od kedy som pribrala a začala som mať take tráviace problémy aj trochu tak sa mi objavil tento výtok, zapáchajúci a mierne svrbenie len občas a žiadne pálenie .... Výtok je niekedy taky vodnatý číry alebo biely mliečny ... Ku gynekológovi ist nemôžem lebo ma odmieta vyšetriť pretože mam problém s poisťovňou .... Skúšala som voľno predajne lieky .... Lactofeel, Idelyn, ktore mi vôbec nepomohli .... Roztok rosalgin mi pomáhal na maximálne dva dni ... Takže ja neviem čo to mám

kika01

Mam ten isty problem a tiez uz netusim co mi pomoze :-( ten isty problem aj ked som brala antikoncepciu, aj ked som ju vysadila. Ak nejake tabletky aj zabrali tak po skonceni menstruacie to bolo to iste co predtym..