Zdravim,rada by som sa opytala,ze co si myslite o zenach,ktore nechcu mat deti. Ja ich vobec netuzim mat,hoci nehovorim,ze ich neznasam. S mojim partnerom s ktorym sme spolu 4 roky sme sa obaja rozhodli,ze deti mat nebudeme. Ale zas je tu ta moja a jeho rodina,ktora nas ide zniest zo sveta koli nasmu rozhodnutiu. A tak sa teda pytam,myslite si ze je to z mojej strany sebecke rozhodnurie???
Som zla ked nechcem deti?
ži a nechaj žit.je lepsie nemat deti ako mat a nechciet ich.take deti potom v živote trpia tym že su nechcene.nevidim na tom nic zle.na rodinu a vykaslite.oni ich vychovavat nebudu.
je to kazdeho vlastna vec a tebe ked vyhovuje zivot bez deti a nechces ich tak proste ich nebudes mat. Je to tvoje rozhodnutie
ahoj nieje nasou povinnostou aby sme boli vsetci rovnaki ludia ako cez kopirak proste kazdy ma svoj zivot a je to jeho vec... ja tiez nechcem deti a hnusi sa mi ako niektore zeny vyuzivaju deti pri hadkach pri rozvodoch a maju ich len ako prostriedok pre svoje zaujmy.
a ked budes mat jedno dieta, ktore tebe absolutne staci, pretoze sa mu dokazes na 100% venovat a uzivat si s nim zivot, tak aj potom budes divna ze nechces druhe, ze mu nedoprajes surodenca. Takze doesn't matter, zi a nechaj zit, ludom nikdy nevyhovies, ale to nech ta netrapi, hlavne ze ty si stastna!
Ak sa dvaja ľúbia, nechýba im tretí... Ak to tak vyhovuje vám dvom, nedajte si do toho kecať toho tretieho,... Možno svoj názor zmeníte a možno ani nie. Váš život, vaša voľba, vaše rozhodnutia...
nie je lahke sa odlisovat od vacsiny. mat alebo nemat dieta je kazdeho osobna vec. zi podla seba a tak ako to povazujes a citis za spravne a ako si stastna. okolie vyvija natlak, no nikto nemoze zit tvoj zivot za teba ani prevziat tvoju zodpovednost. a mozem povedat, ze okoliu nikdy nevyhovies. dnes sa kritzuju lebo nechces deti a ked zajtra zmenis nazor, najdu si zase nieco ine. teda to nestoji za trapenie. staraj sa o svoj zivot a ostatni nech sa tiez staraju o seba.
nie si zla je to tvoja volba na ktoru mas pravo
nechces nechces.. nie kazda zena po tom tuzi :) je to v pohode
je to len a len vaše rozhodnutie. Nie všetci musia a túžia mať deti. Nie ste a nebudete o nič menejhodnotní ako tí, ktorí deti majú. Užívajte si život vo dvojici a nenechajte sa od nikoho tlačiť do niečoho na čo sa necítite. Určite máte svoje záľuby a koníčky, ktoré vás napĺňajú.