Dobrý deň, potrebujem poradiť. Dnes okolo 2 v noci mi začali prudké bolesti brucha ktoré ustúpili okolo 6 ráno. Keď som vstala ostalo mi brucho nafuknuté na dotyk bolestivé. Najskôr bola bolesť v oblasti žaludka potom v pravom boku momentálne v podbrušku. Vyzerá to na koliku ale trvá už viac ako 12 hodín a ja neviem ako to riešiť či ísť k lekárovi zajtra alebo do práce. Nemám potrebu ísť na wc skôr ako by sa mi nehýbali čreva. V minulosti som mala problémy s nafukovaním aj zápchov bola som aj na kolonoskopií minulý rok ale všetko som mala v poriadku krv mám v poriadku. akurát som mala gynekologické problémi. tak kam by ste išli a či vôbec niekam
Bolesť brucha - potrebujem lekára?
Ak máš doma Espumisan, tak si daj, ak nie, tak si kúp. A tiež rozrábací čaj pre deti - harmanček, fenikel.
Máš problémy so žlčníkom a pečeňou. Možno máš zápal žlčníka, kamene, piesok...Robili Ti sono týchto orgánov? Takže buď na pohotovosť alebo ráno k lekárovi. Zatiaľ si zatiahni brucho niečím silným, rob drepy, nepi bublinky, nežuj žuvačku, drž diétu a začni čajíčkovať - mäta, medovka, fenikel,...
pancreolan som skusila hneď ale to nič nepomohlo ... no a už som bola aj na wc a bolesť je stále ...tak asi pôjdem k lekárke zasa...
Neskusila si nieco take ako espumissan ci pancreolan?
Neskusi
moze to byt podrazdeny zaludok ze si zjedla nieco tazke na veceru moze to byt nieco horsie urcite by som to neodkladala a zasla k lekarovi
určite choď k lekárovi a neodkladaj to, radšej obetuj jeden deň dovolenky ako by sa to malo zhoršiť a musela by si zostať doma týždeň problémy s trávením nie su sranda ja som mal podobný problém mal som bolesti a pichalo ma v oblasti pod žalúdkom tiež som ich ignoroval že to rozchodím no a nakoniec sa z toho vykľul zápal ktorý mi prešiel až na ľadviny, nič príjemné a týždeň doma s horúčkami