Bolesť brucha - potrebujem lekára?

Príspevok v téme: Bolesť brucha - potrebujem lekára?
Slnečnica852

Dobrý deň, potrebujem poradiť. Dnes okolo 2 v noci mi začali prudké bolesti brucha ktoré ustúpili okolo 6 ráno. Keď som vstala ostalo mi brucho nafuknuté na dotyk bolestivé. Najskôr bola bolesť v oblasti žaludka potom v pravom boku momentálne v podbrušku. Vyzerá to na koliku ale trvá už viac ako 12 hodín a ja neviem ako to riešiť či ísť k lekárovi zajtra alebo do práce. Nemám potrebu ísť na wc skôr ako by sa mi nehýbali čreva. V minulosti som mala problémy s nafukovaním aj zápchov bola som aj na kolonoskopií minulý rok ale všetko som mala v poriadku krv mám v poriadku. akurát som mala gynekologické problémi. tak kam by ste išli a či vôbec niekam

Kýčera

Ak máš doma Espumisan, tak si daj, ak nie, tak si kúp. A tiež rozrábací čaj pre deti - harmanček, fenikel.

Kýčera

Máš problémy so žlčníkom a pečeňou. Možno máš zápal žlčníka, kamene, piesok...Robili Ti sono týchto orgánov? Takže buď na pohotovosť alebo ráno k lekárovi. Zatiaľ si zatiahni brucho niečím silným, rob drepy, nepi bublinky, nežuj žuvačku, drž diétu a začni čajíčkovať - mäta, medovka, fenikel,...

slnečnica852

pancreolan som skusila hneď ale to nič nepomohlo ... no a už som bola aj na wc a bolesť je stále ...tak asi pôjdem k lekárke zasa...

mirka1984

moze to byt podrazdeny zaludok ze si zjedla nieco tazke na veceru moze to byt nieco horsie urcite by som to neodkladala a zasla k lekarovi

creep010123

určite choď k lekárovi a neodkladaj to, radšej obetuj jeden deň dovolenky ako by sa to malo zhoršiť a musela by si zostať doma týždeň problémy s trávením nie su sranda ja som mal podobný problém mal som bolesti a pichalo ma v oblasti pod žalúdkom tiež som ich ignoroval že to rozchodím no a nakoniec sa z toho vykľul zápal ktorý mi prešiel až na ľadviny, nič príjemné a týždeň doma s horúčkami