Bezkofeinová káva

Príspevok v téme: Bezkofeinová káva
kávička

Chcem sa spýtať, čo si myslíte o káve bez kofeinu, kúpila som si ju a napísané tam bolo že obsahuje 5%kofeinu, mne to mama zakázala, že tak to bude návykové, keďže je tam kofein...má alebo nemá také ,,malê,,-neviem, účinok ? (Že nebudem spať...) je nejaký rozdiel v porovnaní s kofeinovou kávou?(pozitívny :). )

ôôôôô

Keby som ja mal dcéru v puberte a tá by mi začala kávičkovať, tak by som ďakoval bohu a všetkým svätým, že je to len kávičkovanie a nie nejaky chlast alebo drogy, cigy, mariška a iné svinstvo, ešte by som jej aj kávu kúpil, nech si doma s priateľom alebo s kamoškami uvarí a nech si dajú. Nevidím v tom žiadne nebezpečenstvo. Trochu preháňajú vaši, že už ani len kávu bez kofeínu si nesmieš dať. A zase od takého príležitostného kávičkovania sa nestaneš závislou. Keď si povedzme raz za týždeň pozveš k sebe domov kamarátky a vypijete každá po jednej káve, čo na tom? Fakt máš čudnú mamu. TIP: cestoval som raz z Talianska domov s tetuškami opatrovateľkami cez Rakúsko a ony si tam kupovali Kaffee Hag. To bola bezkofeínová, nakúpili plné tašky, nabalili plné kufre a veľmi si ju chválili, vraj tá je najlepšia. Som sa rehotal :) že dovalilo sa do nejakého rakúskeho obchodu za auto slovenských opatrovateliek a vykúpili plný regál, normálne predavačka musela hneď doložiť.

Moireal

Lupinova kava je najlepsia nahrada kavy, ktora ma fakt skutocnej kavu dost podobnu chut. Bezkofeinove kavy su vacsinou chemicky upravene a niekomu moze vadit aj to male percento kofeinu. Takze kto moze jest hrasok, fazulu, soju, tak by mu tato nemala robit problem. www.ekomarket.sk

syndiluca

Ja ju pijem kvoli tomu, ze neznasam dobre kofein, busi mi z neho srdce a som malatna.

Z bezkofeinovej mi nic nie je, nebusi mi srdce, je mi normalne.

Take mnozstvo kofeinu obsahuje aj zeleny a cierny caj, myslim, ze by si z toho nemala mat ziadne problemy.

Samozrejme neviem kolko mas rokov, takze to treba zvazit.

A este zalezi, ci mas oblicky v poriadku.