Som vydata, mame dieta, dom, auto, psa. A mam kamosku, do ktorej som sa zalubila. Moj muz je fajn chlapik. A ked stale nad tym uvazujem, nechcela by som sa nikdy rozviest. Kamoska je tiez fajn, velmi si rozumieme. Som v pohode s tym, ze som bi. A keby si mam v
Lubim dvoch
cim skor sa rozhodnut..
co tym chces dosiahnut?
Nika
V pripade,ze ta dotycna neodkopne....
Ja ti polozim dve otazky...
1.) Dokazala by si viest dvojity zivot?
2.) Myslis,ze vztah ludi rovnakeho pohlavia,pokial aspon jeden z nich je v manzelstve/partnerstve, sa moze povazovat za neveru?
Co myslite, ze by sa stalo, keby jej o tom poviem?
Uz neviem co dalej.
Tu je kazda rada marna. Musis len cakat kym sa srdce odlubi:-( Neurobis s tym nic, aj keby si ako velmi chcela.
Ja VIEM, ze je to smola (mozno nie, neviem). Moja hlava tomu rozumie. Srdce to nechce pochopit :( Nechcem sa z toho zblaznit. Netusim co urobit.
TanzaNika No ked je hetero tak proste smola. Darmo zmenis orientaciu niekoho.
To je asi tak ako ked chlapi miluju Sashu Grey alebo Emmu Watson ... sice nie su lesby, ale nepristupne, cize smola.
Jednoducho, niektore sa daju milovat len v predstavach. Ale mozes si najst nejaku inu zenu, nejaku ktora je bisexualka aby ze ked dojde na lamanie chleba aby aj tvoj priatel z toho mal nejaky uzitok.
Ahojte TanzaNika
Veru zaujimavej situacii celite v zivote : )
Ak mozem, prejavujte svoje city, resp. rozprávajte sa so sebou samou :)
Totizto clovek obcas chce nieco, a nech sa snazi akokovek, tak to prosto nerichadza .... lebo hrame myslienkove hry, myslime si,ze potom budeme stastny.
Finta podla mna je v tom byt stastny v pritomnosti. Citit sa dobre, byt v súlade s tym, co sa deje, a zaroven aj prejavovat co chceme : )
Ako sa vravi, tvrdohlavost nema riesenie (nieco co mame radi), ma len mnozstvo veci ktore odmietame.
Ak mozem, skuste sa pozriet spatna : ako tento zvyk (to co chcete .. napríklad ja nvm byt spolu) vznikol, resp. co v skutocnosti prinasa : )
Castokrat to co chceme, nie je to co nam robi radost. A ked potom nasilu bojujeme s osudom, a nahodou aj tuto veci ziskame, tak sa citime sklamany ze nas to nerobi stastnymi, prave naopak, zacneme sa este hnevat ze naschvál aby dobre bolo sme robili nieco, co nas robi nestastnymi.
Ten vnutorny chaos ako pises, moze byt nesulad (medzi tym, co je, a medzi tym, co chces).
Preto je to chcenie tak naprd, ze cim viac chceme tym viac stracame : )
Skor je to o tej orientacii na to, co poskytujeme : )
Vsetko co nam chyba, je vlastne to, co mozno chceme ALE nevytvarame (napríklad chcem byt s niekym, ale nevytvaram pre neho svoju pritomnost).
Preto sa to prehlbuje a stracame : lebo coraz menej zaciname vytvarat, a coraz viac zaciname sa hnevat : ) Ako Vam u radia, ze mozte si dat trosku pozor aby ste nestratili to co mate (a vtedy samozrejme budete zase viac chciet dokonca uz len to co pri predchadzajucom chceni clovek stratil / vykaslal sa na to : )
Rozdiel medzi myslienkou na jablkom a jablkom je rozdielny : myslienka je vzdy len taka, aku ju vytvarame. A jablko je vzdy take, ake je.
(myslienka je skreslena realita ... a realita je realita : )
Myslienky su fajn, ked prinasaju radostnu realitu : ) ak sa citime zle / mimo pritomnost, ze chceme niekam inam utiect : to su myslienky co sposobuju zle.
(ako ked je problem, a cim viac ho odmietam tym viac sa zvacsuje .. a cim skor ho zacnem konstruktuvne riesit, tym lepsie :)
Jednoducho to co chcete, je v skutocnosti to co chcete vytvarat .... cize ak chcete napríklad dobry partnersky vztah : zacnite vytvarat partnersky vztah. Ak chcete dobry priatelsky vztah : zacnite vytvarat priatelsky vztah.
(to co chcete je v skutocnoti je v skutocnosti len nasmerovanie k tomu, aby sme to vytvarali ... .ako ked vidim pekny uces a chcem pekny uces, v skutocnosti ho vytvorim len ked ho vytvorim ... podobne ako ked chcem napríklad okolo seba mat vela kamaratov napríklad, tak ked budem vytvarat kamaratstvo pre druhych ludi tak sa mi vrati :)
Vela stastia prajem TanzaNika
Nie, ona to nevie. Je cista hetero, takze tam nieje ziadna sanca aj keby som velmi chcela. Takze cele je to nerealne. Len mne to robi velke problemy. Zakazte si lubit. To nejde. Ja ju len potrebujem vyrvat z mojho srdca. Trva to uz dlho. Najskor som si myslela, ze to je len nejaka haluz. Nie, nie je. Mojho manzela a dietata by som sa nikdy nevzdala. Ja nepotrebujem riesit ako sa s nou dat dokopy, pretoze ona by to nikdy nechcela, ja ju potrebujem dostat z hlavy. Chcela by som spat ten svoj pokoj. Uz som skusala obmedzit aj kontakt s nou na par mesiacov. Nepomohlo. Myslela som na nu este viac. Citim sa zle, je mi to moralne blbe kvoli manzelovi. Uz len na to pomyslat. Neviem, ci chapete ten moj vnutorny chaos :(
Tak mozno by sa priatel nepohneval keby vas mal 2. Kto vie :D opytaj sa ho. Len zase 2 zeny mat na hlave doma to asi nebude ziadne terno.