Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ktorý spalovač pri problémoch so srdcom?

Príspevok v téme: Ktorý spalovač pri problémoch so srdcom?
Emms

Dobrý deň, chcela by som si objednať nejaký nie príliš drahý spaľovač tukov alebo nejaký doplnok, ktorý mi pomôže pri chudnutí len niečo po narodení som mala vážnu operáciu srdca (transdispozícia veľkých ciev), teraz je všetko v poriadku, chodím len na kontroly, neberiem žiadne lieky ani nič. Bola by som veľmi vďačná keby ste mi vedeli niečo odporučiť (mám 19r)

pišta00

Gima, ja mám od narodenia jednu komoru srdca menšiu ako by mala byť, mal som kvôli tomu vysoký tlak a silné búšenie srdca dlho som s tým mal problémy a tiež mi lekári neodporučovali žiadne namáhavé cvičenia... hrám amatérsky hokej a makám v posilke pravidelne už zhruba 5 rok, od kedy som začal tak som do teraz nemal žiadne problémy so srdcom a na prehliadky chodím každého pol roka a výsledky sú lepšie ako predtým než som začal cvičiť, tým nechcem tvrdiť že to je riešenie aj v tomto tvojom prípade len chcem povedať že nie vždy je to čo ti klasickí lekári odporučia to najlepšie riešenie.

Emms čo ti môžem poradiť z vlastnej skúsenosti skús si vyhľadať športového lekára prines mu svoj zdravotný záznam a konzultuj s ním či je pre teba vhodné cvičenie pretože klasický lekár ti neodporučí cvičiť nech ti je čokoľvek... A spaľovač tuku sú zbytočne vyhodené peniaze za produkt u ktorého ani nie sú lekársky preukázateľné jeho účinky... je to len marketing

Gima

Ked máš niečo so srdcom, prípadne berieš lieky, nie je vhodné cvičenie v posilovni a preťažovanie organizmu. V tvojom prípade je lepšie mierne zaťažovanie organizmu. Joga a jej rôzne druhy sa zameriavajú na cviky, ktoré rovnako zlepšia výkon tela, no zlepšia aj dýchanie a spoluprácu svalových skupín. Pllávanie je tiež mierna forma posilovania.
Netreba zabudať, že aj srdce je sval, ktorý pumpuje krv do celého tela. No ked je oslabený, treba brať na zreteľ aj slabší výkon. Takže všetko s mierou.

pišta00

Už som tu v jednom príspevku písal, že žiaden voľno predajný spaľovač tuku nefunguje. Ako ti tu už píšu, viac pohybu a miesto spaľovača kúp permanentku do fitka a začni cvičiť... Ak chceš schudnúť pravdepodobne máš problém s tukom. Musíš si uvedomiť v čom je problém prečo tvoje telo ukladá tuk... Tvoje telo ukladá tuk len vtedy ak máš vysokú hladinu inzulínu, tú spôsobuje vysoký príjem sacharidov alebo ak chceš sladkostí. Na to aby tvoje telo prestalo ukladať tuk (to znamená znížiť hladinu inzulínu) je potrebné zvýšiť hladinu testosterónu a rastového hormónu (nemusíš mať obavy chlap sa z teba nestane :D)
Testosterón a rastový hormón zvýšiš jedine tak že začneš jesť viac kvalitnej bielkoviny menej sacharidov, začneš tvrdo makať a cvičiť. Testosterón a inzulín sú ako taká nerovnica, ak je vysoká hladina jedného je nízka hladina toho druhého... čím viac svalov tým menej tukov a zase tučný mastný 100 kilový človek nemá žiadne svaly naopak svalnatý človek má minimum tuku je to jednoduché len z toho netreba robiť vedu a netreba veriť každej somarine na chudnutie ktorú sa snažia dneska predať ak sa ti nejaká bikini fitnesska odfotí že používa spaľovač neveril by som tomu za peniaze z reklamy dneska ľudia odporučia hocijaký shit :)