Ahojte, mám problém vo vzťahu s mojím priateľom. Nemám chuť na sex. Sme spolu rok a pol, stále sa ľúbime, medzi nami je všetko v poriadku, ale jednoducho mi to nejako nechýba. On je môj prvý sexuálny partner, ja som pre neho tiež prvá. Antikoncepciu neberiem (čiže tá znížená chuť z toho nebude). Mali ste aj vy taký problém? Ako ste ho riešili? Rozísť sa nechcem. Ďakujem za rady.
Nemám chuť na sex
Nemôžem povedať, že by ma nevzrušoval alebo nepriťahoval. Páči sa mi, je to môj typ, priťahuje ma. Som rada keď som s ním, rada pri ňom ležím a dotýkam sa ho, len ma ten sex jednoducho nebaví, nemám chuť. Otehotnenia sa nebojím, vždy si dávame pozor a skôr si myslím, že v budúcnosti budeme mať problém mať bábo. Viem, že mu to chýba, veď je "normálny", niekedy sa premôžem alebo ho spravím aspoň rukou, ale nechcem oňho prísť, len neviem ako sa k tomu prinútiť. :(
lenze za tymto tvojim problemom nieco je a netreba to zanedbat
No a keď neberieš antikoncepciu, tak je možné aj to, že sa podvedome bojíš že otehotnieš a preto sa radšej vyhýbaš sexu. S tým majú problém mnohé mladé baby, HAK brať nechcú ale potom sa boja tehotenstva tak radšej ani nesexujú.
No možností je tam viacej, možno ho ľúbiš, ale fyzicky ťa nemusí priťahovať. Možno by ťa viac priťahoval nejaký iný chlap. Alebo nie si moc sexuálne založená, sú aj takí muži a ženy. Ženy zvyknú byť sexuálne na vrchole okolo 30-teho roku, kým muži okolo 20-teho, takže možné je aj to, že o cca. 10 rokov si to vymeníte a ty budeš viac chtivá ako on.
Nevzrusuje ta, keby ano tak to robite spolu od rana do vecera a neviete sa nasytit.
No ked ti to nechyba, tak to nepotrebujes. Len zriedka, mas nizke libidlo. Jedny to potrebuju viac, iny menej, u oboch pohlavi. Ale mozem len navrhnut, keby si hoci aj nasilu zacala castejsie s nim byt, libidlo by sa ti podla mna zvysilo,, ale asi tiez ziadna drasticka zmena.
Nikto žiadne skúsenosti?
Zabudla som dopísať vek. Ja mám 21, on 22.