Ahojte, fajcila som rok a pol a som tak naviazana na to, ze som nikde nevydrzala bez cigy viac než 48 hodín. Teraz som bola chorá kvôli čomu som prestala a rada by som, aj som si slubila, aby som už znovu nezacala. Vydržala som 10 dni. Lenže je mi už lepšie a idem dnes do obchodu a mam strasnu chuť. Urcite si ich kúpi. Ako sa mam zastaviť?
Viete velkoumotivaciou aby som prestala je priateľ, ktorý to neznasa, lenže teraz sa hadame a nemá na mňa cas, a ja chcem cigu lebo ta je najlepšia spolocnicka je som osamela.
akutna chut na cigaretu - pomoc
Prezývka Ti dobre radí, daj si žuvačku! A ja Ti poradím ešte toto - pomáha aj odpútavanie pozornosti. Hudba, kniha, film, cvičenie, rýchla chôdza, alternatíva,... Len neskĺzni do starých koľají, bo prídeš o frajera.
tak si daj zuvacku, ked v tej hubu musis nieco mat
vydrz, nie si sama :) ja som na tom podobne, teraz to budu 2 mesiace. je to tazke, velmi tazke, kto nezazil nepochopi. ak nemusis nechod do obchodu, ak musis, tak si napis na papierok co chces kupit a plus nieco co hned po zaplateni das do ust .. napr ovocie, cokoladu, cukrik a utekaj :) ... ale hlavne sa musis ovladat, napisat tu je jedna vec, druha, ze to rozhodnutie je len a len tvoje.
drzim palce, urcite sa podari :)!!!