Líčenie zo psychologického hľadiska

Príspevok v téme: Líčenie zo psychologického hľadiska
slniecko7965

Ahojte, chcela by som sa opýtať dievčat, čo pre vás znamená krása zo psychologického hľadiska. Ako sa cítite, keď ste namaľované, resp. či vás viac baví život keď ste namaľované. Či sa z toho tešíte, keď niekam idete a môžete sa pekne obliecť a upraviť. A takisto by ma zaujímalo, ako by ste to znášali, keby ste sa nemohli maľovať. Ďakujem.

mam56

Krása ženy je o tom, že sa s ňou chce muž spáriť. Ak si krásna, tak semka nechaj konktakt a aj ja sa s tebou budem chcieť spáriť.
Ale už len s Lily, ona ma skutočne ľúbila, ale ja som narcis, tak som si myslel, že láska je len môj výplod fantázie.
Prepáč, láska. O tom, že som bohom, som presvedčený do teraz, ale už som si uvedomil, že ťa milujem.
------------------------------------------------------
Dvaja sa rozprávajú v Nebi. Prišiel som domov, prehľadal som celý byt a zistil som, že ma moja žena po prvýkrát nepodviedla. Tak som dostal infarkt a umrel som od šťastia. Vidíš, vidíš, hlupák, keby si sa pozrel do mrazničky, tak sme mohli žiť obidvaja.
Pán doktor, poslednú dobu mám pocit, že hrozne všetko zabúdam. A ako sa to prejavuje? Čo?
Gingo Biloba je super. Každý deň ho beriem, ale občas ho zabudnem zobrať.
Mátička skákavá, hovorí muž kamarátovi v bare. Dnes ma nechala žena, konto mi vybielila, tak som sa išiel obesiť, ale konár sa so mnou zlomil, išiel som sa zastreliť, ale pištoľ nevystrelila, tak som prišiel sem do baru, objednal som si pivo, nasypal som si doň cyankaly a ty si mi ho vypil???
Čo je sladké a smrdí za karamelom? No, ono, je to cukrovkár, ktorého práve trafil blesk.
Kňaz na pohrebe ženy hovorí. Konečne sú už spolu! Žena vedľa neho sa pýta: kto? Ona a jej prvý muž alebo ona a jej druhý muž? Kňaz na to: nie, jej nohy.
Uf, ale ten chlapec je ale riadne škaredý! Čo ste to povedali? Jáj, prepáčte, nevedel som, že ste jeho otcom. Nie, ja som jeho matka.
Boh stvoril každého beloha ako jedinečného, ale keď prišiel do Číny, tak to už bolo len o: copy, paste, copy paste.
Rozišla som sa s mužom z náboženských dôvodov. A to boli aké? Môj muž si o sebe myslel, že je Boh.
Chuck Norris vstriekol svoju krv do jednej malej jašteričky, opičky a žraloka. Odvtedy sú tí traja známi ako Godzilla, King Kong a Čeľuste.
Pani (blondýna) prečo ste si spálili obidve uši? Ále, zavolal mi môj frajer, ja som práve žehlila, tak som si priložila žehličku k uchu. Ok, hovorí doktor, to by vysvetľovalo pravé ucho, ale čo to ľavé? Ále, ten debil mi zavolal znovu.
(Po havárii) sa hovorí policajt šoférovi: trikrát sa s Vami auto prevrátilo a Vy mi chcete povedať, že sa Vám nič nestalo? Nie. A to je ako možné? Pili ste niečo? Jasné, že som pil, však nie som kaskadér.
Ja som sa stavil s kamarátom v krčme o pohár Vodky, že mu zo zadku na jeho čelo vypustím len malú kvapku. Tak si ľahol, ja som ho osral a on mi povedal, že som stávku prehral. Čo už, smola.
Chuck Norris hodil granát, zabil 50 ľudí, potom granát dopadol.
Novinári sa pýtajú baču, povedzte nám niečo z vášho života. Bača na to: ja mám kamaráta zo Starého Smokovca a tomu keď sa postaví, tak mu na vtáka sadne aj 16 vrán.
Po chvíli: ale pán bača, neklamte nás, povedzte nám celú pravdu.
Bača: ok, poviem vám celú pravdu. Ten kamarát nie je zo Starého Smokovca, ale z Nového Smokovca:-)

lLily

blueberry:

napodobne, inak davam si len trosku krycieho kremu a to je vsetko. Mne by praveze prislo divne, ked by som sa malovala, lebo by som si pripadala asi ako klaun :D

kaja588

Mám ešte len 16, no moje sebavedomie je natoľko nízke, že bez makeupu nedokážem vyjsť von z domu, ba niekedy sa nedokážem na seba ani pozrieť v zrkadle doma a preto sa líčim každý deň. Nelíčim sa nejako extrémne, ale mám zo seba oveľa lepší pocit, keď si zakryjem všetky čierne bodky, červené škvrny, jazvy po vyrážkach a zvýrazním si obočie a mihalnice.

kiwi

No u mňa je to asi hlavne otázka zvyku, nemalujem sa veľmi ale úplne bez si pripadam ako keby som išla von pyzame. A tiež je to pre mňa taký ranný relax, hranie sa s malovatkami. Naladim sa tak do nového dňa. Nedá sa povedať že by som bez make up mala pocit že vyzeram horšie, doma sa nelicim aj keby hocikto prišiel, ale vonku sa tak cítim neupravene. Navyše mám citlivú pleť ktorá potrebuje dobrý hydratacny make up alebo bb krém, ktorý ju ochráni pred znečistením ovzdušim. Používam este trochu riasenky, jemnú linku na oči, farbu na líca a lesk na pery občas aj nejaký nenápadný tieň na oči a pripadne púder.

blueberryNN

Ja sa citim rovnako pekna nenamalovana ako namalovana. Na moju psychiku to nevplyva nijak. Niekedy nemam na tvari ani stipku mejkapu a pocuvam komplimenty, ze co som si na seba dala, ze tak dobre vyzeram :D. Takze naco malovat.

Stapes

Ahoj, no, ja mam 21rokov a nevidím potrebu v maľovaní sa. Dokonca si pripadám divná ak som namaľovaná. Strpím maximálne špirálu poprípade linku na očiach.