Ahojte, chcela by som sa opýtať dievčat, čo pre vás znamená krása zo psychologického hľadiska. Ako sa cítite, keď ste namaľované, resp. či vás viac baví život keď ste namaľované. Či sa z toho tešíte, keď niekam idete a môžete sa pekne obliecť a upraviť. A takisto by ma zaujímalo, ako by ste to znášali, keby ste sa nemohli maľovať. Ďakujem.
Líčenie zo psychologického hľadiska
ano, je rozdiel byt namalovany a byt upraveny. praveze baby ktore chodia v mojom okoli s vyraznym makeupom, vyzeraju ovela mladsie a sviezejsie ked su nemalovane. nechapem preco sa vtedy ospravedlnuju, ze sa nestihli nasminkovat :)
Uz par rokov sa nemalujem, nelicim a nemam potrebu davat naseba nieco, co ma robi niekym inym. Na druhych mi je to jedno. Pre mna je to strata casu. Chcem byt prirodzena, to ma bavi. Celkovo sa mi na zenach paci prirodzena krasa. Uz nejaky ten rok mi je uplne jedno co si o mne kto mysli, pokial som spokojna sama so sebou.
Keď som mala 15 som to preháňala s mejkapom totálne :) no čím som staršia tým menej si toho na xsicht dávam :) Dokonca mi veľa chlapov povedalo, že vyzerám omnoho lepšie nemalovano ako keď mám na sebe mejkap ...upraveno dievča môže vyzerať aj bez mejkapu :) stačí pridať úsmev a starať sa o pleť, obočie ...určite bude pôsobiť sympatickejšie ako niaka zmachlenina :D
nechapem zeny ktore nedokazu vyjst von bez makeupu! to mi pripada az chore. vynimkou su samozrejme tie ktore pod tym skryvaju tazke akne.
celkovo skaredej (podla mojho nazoru) zene to nepomoze a pekna to nepotrebuje, ale zas je to zmena a ked je na to chut preco nie :) je mi to jedno
nie, mesacny princ, to ani nahodou a ty asi nebudes zas ten mesacny vol:D
Skomoleniny a ani cisla velmi neuznavam, ale nejaka Lily tu uz je registrovana, tak bohuzial, musim mat aspon to l pred L
mam56:
ja lubila jedneho schizofrenickeho narcisa z Ostravy, ktory si tiez myslel, ze je Boh, ale to bolo uz davno:)
lolinka, pekne si napisala. Naco mat potrebu pacit sa kazdemu chlapovo? Aj tak sa nikdy nebudeme pacit kazdemu. Ja sa tiez malujem minimalne a to mam dost velke problemy s pletou ale tu kde zijem, to ludia neriesia tak ako sa to riesilo na zaprdenom Slovensku, tam som nemohla bez korektoru vyjst na ulicu.
A to som sa dost malovala, ked som bola mladsia a mala som lepsiu plet. :D
Tak ja sa normálne nelíčim vôbec, proste sa mi nechce a nepovažujem to za potrebné. Tiež nie som rada stredobodom pozornosti. Pleť možno nemám dokonalú, ale je myslím celkom ok a nejaké líčenie ani nepotrebuje. Aj na fb si zverejňujem väčšinou len fotky bez mejkapu. Ako profilovku mám teraz fotku bez líčidiel, kde som aj dosť strapatá, je to fotka z túry po horách. Viem, že mužom sa viac páčim nalíčená ale mňa to netankuje, nemám potrebu páčiť sa každému.