Bolesť pri sexe po kvasinkovej infekcii

Príspevok v téme: Bolesť pri sexe po kvasinkovej infekcii
Ninusss

Ahojte,
pred pár mesiacmi som začala mať problémy - pálenie, svrbenie atď. K doktorovi som sa nedostala hneď lebo som bola v inom meste, tak som sa snažila liečiť sama - canesten a pod. Môj doktor potom povedal že to nie je nič vážne, dal mi gynoflor + nejaké vaginálne probiotiká. Bolo to lepšie, ale stále nič moc, a vracalo sa to, o sexe s frajerom som mohla len snívať. Tak som po čase prešla k inej doktorke, povedala že je to kvasinková infekcia, predpísala mi gyno-pevaryl kombi, to mi pomohlo, normálne už nemám žiadne problémy, ale keď sa snažím mať s priateľom sex tak to stále bolí, hlavne pri vchode. Bola som ešte za ňou a urobila mi výter, ale všetko vyšlo v poriadku. Som z toho nešťastná lebo predtým som nemala problémy vôbec vôbec, a toto sa ťahá už skoro pol roka a chcem si zas užívať ako predtým... Máte niekto skúsenosti s niečím podobným?

mmoonna

Máš to tam asi narušené po tých infekciách a liekoch, čo si užívala. Skús nejaké vaginálne probiotiká, ktoré ti to tam upravia a je to. Poradia ti v lekárni.