Ahojte.liecim sa na panicku poruchu a beriem antideptesiva polroka.niekedy sa citim ok niekedy nie raz som mala akurat pokus neviem o co cgcrla som sa predavkovat pila som vtedy vela alkoholu.Je mi nejak divne poslednu dobu niekedy mi je zo vsetkeho zle z ludi,vsetko sa mi hnusi neikedy som podrazdena.inokedy mam cjut plakat neviem preco.Ked som sa opila pred dvoma.mesiacmi sama som sedela na balkone a povedala som svojimi ustami zabi sa.neviem preco ...nieco je zle ale netusim co.niekedy vstanem dbrou naladou a premyslam nad tym ako si kupim letenku a odidem niekdr a zacnrm novy zivot.velmi sa mi striedaju nalady:(
Nieco je zle
Dnešná doba je taká, že čím viac sa uzavrieš a odizoluješ, tak tým to máš jednoduchšie.
Čo sa týka alkoholu, ja som tri mesiace nepil (prekonal som fázu závislosti vlastnou vôľou). Keď si však vypijem, tak mi dosť prepína. Myslím si napr. že som netopier alebo duch.
Dokonca som chcel nastúpiť do práce a ten pán sa ma pýtal, že čo robí moja mama a otec. Ja som mu povedal, že mama je salamandra a otec je netopier. A ja som lietajúca salamandra s echolokátormi.
Potom sa ma opýtal, že či beriem aj nejaké prášky.
Ani mi neposlali mail, či ma berú alebo nie.
Dnešná doba je riadne krutá. Neviem, čomu sa tak čudujú, však normálnych už ani nieto.
Dnes sa ma na sociálne pýtali, že či som niekde zamestnaný. Ja neviem, či You Tube alebo Google Adsense sú považovaní za relevantných zamestnávateľov. Však ma platia horšie než platili v Egypte otrokov a to vraj dobre zarábam:-)
Uzivas antidepresiva a pijes alkohol. Necuduj sa ze ti je takto....
Chodievas pravidelne k odbornikom?
Ahoj, určite rozprávaj o tom, čo sa deje, čo prežívaš a neostávaj v tom sama, ako ti tu radia viacerí...ešte mi napadá, či si môžeš pozrieť príbalový leták k tým liekom, či sú tie príznaky vedené pod vedľajšími účinkami týchto liekov....a určite nelieč panickú poruchu len farmaceuticky, ale hlavne rozhovorom a hľadaním príčin toho, prečo to vzniklo, kedy, kedy je to silnejšie, kedy je to znesiteľné, čo ti pomáha v panickom ataku a čo naopak škodí....poznaj samú seba a na tom pracuj....ak k tomu potrebuješ sprevádzanie, tak ti dám viac info, kde ho môžeš bezpečne nájsť ;)
Ahoj. Je mi luto ze mas taketo stavy. Nikomu by som to neprial. Skusali ste so psychologom prist na pricinu tvojich problemov? Je mi jasne ze to moze sposobovat hormonalna nerovnovaha v mozgu ale casto je tam aj ina pricina. Pamatas sa od kedy to mavas? Pripadne co to cele spustilo? A urcite nebud sama ako ti tu radia ostatni. Mal by byt niekto s tebou kto ta bude pocuvat. Mas niekoho kto ta v tychto stavoch podrzi? A hlavne sa nezabijaj, so spravnou volou a nasadenim to urcite prekonas.
ja osobne by som isiel najradsej na inu planetu kde neni ani jeden clovek:)...
:(