Babka nedodržuje hygienu

Príspevok v téme: Babka nedodržuje hygienu
Saskiaaaa

Naša babka absolutne nedodržuje hygienu a všetci sme z toho na nervy. Sprchuje sa raz do týždňa, ruky si neumýva ani po wc, po príchode z mesta, od lekára(čoho sa bojím najviac), zo záhrady po práci z odpadom...jednoducho vôbec. Riady umýva tak, že ich iba oplachuje. Ona si v podstate aj kupovane ovocie iba tak tri sekundy opláchne. Ja tomu nechápem, normálne sa bojím, že nas niečim nakazi, najhoršie na tom, je to, že s nou máme spoločnú kuchyňu, takže, ked jej niekto povie aby to zmenila, tak vraví, že to nieje pravda a ešte sa uráža a myslí si, že nam na nej stále niečo vadí... Je pravda, že ja som až prehnane čistotná, ale čo je veľa, to je veľa...
Ako by ste niečo take riešili ????????

Prezyvka055

Tamara 77 -> Presne tak, ten kto vlastni dom si moze sprepacenim aj srat do kuta. Je to jeho majetok, ak sa niekomu nepaci moze sa odstahovat.

Tamara 77

nechápem, o čom tu píšete, je jedno koho je ten dom, alebo byt, veď ona tu píše o hygiene, a nie o vlastníckych právach. Keby ste boli v podnájme u takej to osoby, vy, ktorí tu píšete, že ma babku rešpektovať, a zdieľali by ste spoločne kuchyňu, alebo aj cele byvanie,tak azdy by vám to nevadilo, to by som chcela vidieť, každy ma dodržiavať základy hygieny bez rozdielu veku a radiť jej, aby jej to ovocie umyla a pod. nie je na mieste,čo keď sa o ňu stará, a už ma toho dosť, asi ste ešte neopatrovali starého človeka, ktorý nema vzťah k hygiene, treba to zažiť na vlastnej koži a potom písať, a hlavne radiť, viem o čom hovorím.
A inač, čo jej poradíte, že ma robiť, keď ta babka bývy v dome Saskie....., hygiena nemá nič spoločné s tým koho je bývanie. To si neviem predstaviť, som vlastníčka domu, mám manžela, deti, mamu, a jednoducho nebudem dodržiavať hygienu, a všetci ma musia rešpektovať ?, lebo dom je môj, alebo sa maju vysťahovať ?

Mesačný princ

Ale poradím ti. Čo keby si jej poumývala všetko ovocie, umyla riady, občas niečo poutierala?

Podľa mňa z teba neubudne a všetci budete spokojní :)

Mesačný princ

Saskiaaaa - ak u niekoho bývaš, ten niekto je, aký je a ak tam prežil celý svoj život, tak nemáš najmenšie právo mu do neho zasahovať. Musíš sa riadiť jeho pravidlami.

Slnečnica331

Aha, takže dom patrí babke. V takom prípade buď ticho, a ak sa ti jej správanie nepáči, tak sa od nej odsťahuj.

Saskiaaaa

Lenže podľa mňa je jedno či dom v ktorom bývame je jej alebo náš, ved hygiena je základ života, ja jej predsa nekážem nosiť ružový sveter lebo ten červený sa mi nepáči...... jednoducho ide o to že jej správanie ovplyvnuje náš život. Ano, taka vraj bola vždy, ale teraz to je ešte horšie, rieši svoje problémy a tým padom akoby neexistovalo nič iné....
tiežbysamitonpacilo - to myslíš sarkasticky lebo si ako moja babka a dostala by som pri tebe infarkt ??? :D alebo ??????

Messje

Zabudla si napisat kto byva u koho.Lebo ak byvate vy u babky,nemate absolutne pravo ju poucat co ma robit.Ak je taka cely zivot tak na stare kolena ju uz nezmenite.