Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Môže to súvisieť?

Príspevok v téme: Môže to súvisieť?
stapes

Ahojte, mám takú menšiu dilemu, myslíte že moje choroby môžu nejak súvisieť?
Tak od začiatku:
Ako 3ročná som začala mať problémy s kĺbami, padala som, vykĺboval sa mi bedrový kĺb, no nebolo to riešené. Neskôr ako 6ročna som išla na prvú operáciu kvôli Morbus Perthess. V priebehu roka som musela absolvovať ešte jednu. V nasledujúcich rokoch teda v mojom 10.r ďalšie dve operácie a v 15.rokoch ďalšie dve operácie kĺbu. Teraz ma čaká prvá výmena bedrového kĺbu zhruba za 4roky lebo ešte mam len 20.
Ako 13 ročnú ma operovali aj na ruku nakoľko sa mi zanedbala po páde robila sa bruneliho plastika. Teraz mam neprestajne mravčenie, trpnutie a nehybnosť v 4 a 5 prste.
Ako 17 ročnej mi diagnostikovali nešpecifickú epilepsiu nakoľko pomerne často odpadávam/záchvatujem, plus tie pocity dejá vú (začala som ich mať asi po 3. Operácií) neskôr mi na MRI našli venózny angiom. Tiež mám nejaké špecifické abnormality v mozgu na eeg - na pravej strane mozgu o 20% vyššie amplitúdy, nejaké théta aktivity 5-6hz a nejaké ostré vlny bifrontálne.
V 18. Roku môjho života sa mi začala riešiť Cronová choroba a nejaký gist v žalúdku. To je na zatiaľ všetko.
Raz som sa rozprávala s istým doktorom ktorý mi spravil jedno vyšetrenie, neviem ako sa volalo ale dal mi do rúk dve elektródy pričom neskor počítač vypísal choroby čo som prekonala a čo ma pravdepodobne čakajú.

Myslíte že tie choroby môžu súvisieť? Resp. Mam nejakú inú chorobu čo by mala takéto symptómy. Alebo som proste len nejaký chodiaci hypochonder?
Ďakujem za odpovede. A prepáčte prípadne preklepy a hrám. Chyby.