Som chorá? :(:0

Príspevok v téme: Som chorá? :(:0
Cartedoor

Ahoj
Mam 13 rokov ale už dlhšie má akoby ťažína hrudi-neviem to opísať-je to akoby pri prsiach-srdce-pluca. Picha ma tam a niekedy mi je ťažšie sa nadychnut a ked sa smejem cítim to. Niekedy akoby mi cez nervy to prešlo do ruky a pred dlaňou ma to picha.
Čo je tooo??? Prosim prosim pomôžte mi? Mam to povedať doma????????

Kýčera

Povedz to mame ako Ti radia a choďte k lekárovi. Ak nemáš iné ťažkosti - kašeľ,...bude sa jednať o problémy s chrbticou.

mam56

Podľa mňa ťa niečo trápi, pravdepodobne chceš mať dobré výsledky v škole. Kašli na to. Život nie je vôbec o školách, ale o tom, čo sa sama naučíš a čo ťa bude baviť.
Školy a vzdelanie (papiere) sú prežitkom socializmu.
Teraz ide o kreativitu a o drinu na sebe.
Ja som študoval napr. ruský jazyk ani neviem koľko rokov a vedel som z tohto jazyka prd makový.
Konečne som si našiel voľnú chvíľu, aby som si na tento svetový jazyk takpovediac "sadol".
Teraz už len FR. jazyk, ale ten budem vedieť tak o 20 rokov - ha, ha, ha. To je horšie než programovanie:-)))
Čo sa sama nenaučíš, tak nebudeš vedieť.
www.youtube.com

mam56

Podľa mňa ťa niečo trápi, pravdepodobne chceš mať dobré výsledky v škole. Kašli na to. Život nie je vôbec o školách, ale o tom, čo sa sama naučíš a čo ťa bude baviť.
Školy a vzdelanie (papiere) sú prežitkom socializmu.
Teraz ide o kreativitu a o drinu na sebe.
Ja som študoval napr. ruský jazyk ani neviem koľko rokov a vedel som z tohto jazyka prd makový.
Konečne som si našiel voľnú chvíľu, aby som si na tento svetový jazyk takpovediac "sadol".
Teraz už len FR. jazyk, ale ten budem vedieť tak o 20 rokov - ha, ha, ha. To je horšie než programovanie:-)))
Čo sa sama nenaučíš, tak nebudeš vedieť.
www.youtube.com