Ahojte, chcem sa vas baby opytat jednu vec, je to trapne, ale ja si s nou uz neviem dat rady? Takze, zacnem tymto: robim na zmeny, ranna, nocna, poobedna a samozrejme cvicim a aj sa stravujem zdravsie a tak, ale toto nie je otazka ohladom cvicenie, ale chcem sa spytat, ak niektora robite na zmeny a cvicite, ako to riesite cez poobedne? lebo, ja si zacvicim, som samozrejme spotena ako kon, mam dlhe vlasy, ktore sa mi nechce furt sprchovat a tak neviem, co mam robit? ako to riesite vy? po rannych sa to da, pridem domov a potom viem, ze uz nikde nejdem, tak aj preschnem do kym idem spat, ale poobedne, este po cviceni idem do prace a hlavu si furt umyvat, to je brutal, nie? ako to vy riesite? prosim poradte mi nieco, viem, ze je to trapne, ale ako to mam riesit? hlava sa spoti furt! co sa mam ostrihat?? hehe dakujem vam
Otazka pre cviciace baby!
tiez mam skusenosti bohate s Jillian aj s dalsimi workoutami. Kedysi som tiez cvicila kazdy den Jillian-hlavne 6w6p to som cvicila poctivo kazdy jeden den 6tyzdnov.Teraz cvicievam max 4krat do tyzdna.Jednoducho si o tom nieco nastuduj-precitaj si na googli kolko krat do tyzdna cvicit je efektivne.Precitaj si nazory odbornikov,trenerov.Neustale kazdy den namahat svalstvo je na figu a skorej je to kontraproduktivne.Svaly potrebuju regenerovat oddychovat a prave pocas tej regeneracie sa deju ,,zazraky,,.Rozhodne odporucam otvorit google a citat citat a citat.Aj cvicenie ma svoje pravidla a ked sa nedodrziavaju cvicenie neprinasa ovocie a vysledky ake by malo.vela stastia :)
Umyvat si kazdy den vlasy nie je podla mna vhodne, ani by sa mi nechcelo ale to je kazdeho vec. Ja to riesim tak ze cvicim v tie dni ked si mam umyt vlasy :-D cize kazdy druhy den. A to je pravda ze nemusis vobec kazdy den cvicit. Radsej cvic 3-4krat efektivnejsie za tyzden. Ale ak ta to bavi tak aj kazdy den :-)
ahoj necvictolko
ano, cvicim kazdy den, ale len jillian michaels, jej levely, potom stacionar, alebo beziaci pas....preco myslis, ze kazdy den nie je dobre cvicit? ty ako cvicis? co a kolkokrat do tyzdna?
ahoj,umyvaj si vlasy len v tie dni ked cvicis.Hadam necvicievas kazdy den-to robis obrovsku chybu.Najlepsie pre telo je cvicit 3-4krat do tyzdna
ja ich mam az po zadok a fenujem si ich samozrejme, ale aj tak sa to tak dokonale nevysusi.
ja si umyvam kazdy den vlasy... umy si aj ty a mas po probleme... co budem chodit po kanaloch? aj ked sa mi nechce, co uz... a ked su jemne sampony, to neskodi... ja uz od puberty kazdy den a mam pekne..
Ahoj Klavdi...myslis, ze si mam umyvat kazdy den vlasy? ty si umyvas kazdy den?
Ahoj Klavdi...myslis, ze si mam umyvat kazdy den vlasy? ty si umyvas kazdy den?
No ja mam ten isty problem :-D ale snazim sa cvicit vtedy ked viem ze uz nikde nejdem alebo mi stihnu vlasy uschnut ale skus vyskusat fén :D mozno to presusis.