Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

obvinenie

Príspevok v téme: obvinenie
sused

Dobry den, mam pravo vediet meno cloveka, ktory na mna zavolal policiu za rusenie nocneho kludu? Ak ano, ako si to viem dodatocne zistit? Islo o krive obvinenie, nakolko nocny klud porusovali susedia vedla nas, ale po prichode hliadky hudbu stisili. Nakolko mame dobre susedske vztahy a hluk prestal hned ako prisla poilicia (cca 22:45) a uz sa neopakoval, vypoculi sme si iba poučenie a susedov sme neudali, vedeli sme totiz, ze oslavovali velmi vzacnu vec a chvilu sme u nich boli aj my. Obvienie sme z tohto dovodu vzali na seba, pricom sme poskytli aj osobne udaje.

sused

My sme na tej oslave boli iba gratulovat, aj to pred 22:00 hod., tak aku vinu nesieme? Susedia boli hlucnejsi prvy krat, pricom vsetci ostatni uz nocny klud porusili a nikto nevolal hliadku. A ta odpoved akosi nemala nic spolocne s polozenou otazkou.

Mesačný princ

ja osobne by som vás pozatváral za toto! Rušenie nočného kľudu je vážne vec nech sa oslavuje čokoľvek nikoho to neospravedlňuje. Naše benevolentné zákony by som určite upravil.

A vy, aj keď ste susedia ste sa na tej oslave a rušení zúčastnili, takže nesiete rovnakú zodpovednosť, ako tí susedia, ktorí púšťali hudbu.