Dobry den, mam pravo vediet meno cloveka, ktory na mna zavolal policiu za rusenie nocneho kludu? Ak ano, ako si to viem dodatocne zistit? Islo o krive obvinenie, nakolko nocny klud porusovali susedia vedla nas, ale po prichode hliadky hudbu stisili. Nakolko mame dobre susedske vztahy a hluk prestal hned ako prisla poilicia (cca 22:45) a uz sa neopakoval, vypoculi sme si iba poučenie a susedov sme neudali, vedeli sme totiz, ze oslavovali velmi vzacnu vec a chvilu sme u nich boli aj my. Obvienie sme z tohto dovodu vzali na seba, pricom sme poskytli aj osobne udaje.
obvinenie
My sme na tej oslave boli iba gratulovat, aj to pred 22:00 hod., tak aku vinu nesieme? Susedia boli hlucnejsi prvy krat, pricom vsetci ostatni uz nocny klud porusili a nikto nevolal hliadku. A ta odpoved akosi nemala nic spolocne s polozenou otazkou.
ja osobne by som vás pozatváral za toto! Rušenie nočného kľudu je vážne vec nech sa oslavuje čokoľvek nikoho to neospravedlňuje. Naše benevolentné zákony by som určite upravil.
A vy, aj keď ste susedia ste sa na tej oslave a rušení zúčastnili, takže nesiete rovnakú zodpovednosť, ako tí susedia, ktorí púšťali hudbu.