Za kolko mi ,,zmiznu,, svaly ked prestanem cvicit?

Príspevok v téme: Za kolko mi ,,zmiznu,, svaly ked prestanem cvicit?
stehnooo

zdravim,chcem sa spytat skusenejsich na nazor.Uz dva roky cvicim pravidelne.Zacala som kvoli bruchu-islo mi len o spevnenie bruska.Lenze ako som cvicila zvacsili sa mi svaly na stehnach a na lytkach.Pri vela cvikoch som totizto zapajala nohy hoci neslo mi o to primarne.Cvicila som tozne workouty z youtubu,najma rozne programy s trenerkou Jillian Michaels.Brusko mam super vyrysovane tak ciel sa mi splnil,ale tie nohy....Urcite sa ich snazim uz nezatazovat.Cviky robim uz len take na brucho kde naozaj nohy nie su zatazovane.Za aky cas mi tie svaly na nohach ustupia ak teda nebudem ich zatazovat???uvitam aj dalsie rady...vdaka

stehnooo

Hej to chapem,Snazime sa cvicit,lenive nie sme a vysledky sa nam nepacia.No ja prestavam cvicit tak ako som doteraz cvicievala,mna to odradilo,nechcem mat velke nohy:P No brucho budem posilovat nadalej,a okrem toho ta chodza...asi tak

Peace112

Cvicim uz asi 4 roky ale tak intenzivnejsie asi rok, je sice pravda ze moze mat u mna na to vplyv strava ale nemam mlandrave stehna, proste su hrube a pevne a zadok je na tom takisto. Je mi z toho zleee fakt neviem co mam cvicit.

sol1

130-140 je zona spalovania tuku. ak sa chces zbavit svalstva musis ist nad 140 a neprijmat bielkoviny. kolko to bude trvat zavisi od metabolizmu, mnozstva cvicenia a spravnej diety, tazko povedat

stehnooo

Peace112 a ako dlho cvicis?resp.za aky cas ti stihli tak narast stehna?a zadok ti nenarastol tym ze je pevnejsi?

stehnooo

SOL a za aky cas by sa mohli dostavit vysledky cca.?

No ta mierne rychla alebo rychla chodza to je asi dobre riesenie-lebo ja pri tej chodzi mam ten tep 130-140 cize asi to je ta zona chudnutia.Ale teda nechapem zeny ktore vyslovene chodia do posilovne a cvicievaju 2krat do tyzdna so zatazami prave nohy...

Peace112

No to by aj mna zaujimalo. Totiz to zacala som cvicit ale necvicila som primarne nohy..tie som praveze velmi malo cvicila ale moje stehna tak zhrubli, ze sa nevopcham do rifli. Nepaci sa mi to :-D tak som prestala cvicit (uz treti den) a chodim len na dlhsie prechadzky...ak budem vidiet vysledky napisem ti.

Peace112

No to by aj mna zaujimalo. Totiz to zacala som cvicit ale necvicila som primarne nohy..tie som praveze velmi malo cvicila ale moje stehna tak zhrubli, ze sa nevopcham do rifli. Nepaci sa mi to :-D tak som prestala cvicit (uz treti den) a chodim len na dlhsie prechadzky...ak budem vidiet vysledky napisem ti.