Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

nevdacnost z jej strany?

Príspevok v téme: nevdacnost z jej strany?
lovememy

Dobry vecer. Byvam s priatelom a jeho mamou ktora ma priatela v ich dome. Sme spolu dva roky. Akurat ze to je dvojdom a my byvame v tom druhom dome. A vec je taka ze priatel oslavoval dnes svoje narodeniny a vcera sa pohadal s jeho tetou vraj mala na neho sproste reci typu. Si tucny mal by si schudnut vsak ani s tou tvojou ti to mozno neklape v posteli. A priatela to nastartovalo a v navale zlosti povedal ze ma celu rodinu v p... a do toho zacala jeho mama ze vraj som rozhadala ich celu rodinu popritom som pocas ich hadky ani nebola a ked maju nejake problemy tak sa do toho nemiesam tak som nemala ako rozhadat ich rodinu az vecer mi priatel povedal ked som prisla z prace ze sa riadne pohadal s jeho rodinou. A jeho mama navyse este na mna poriadne vynadala ze som neschopna a vraj moji rodicia su alkoholici co nieje ziadna pravda a ze ma vytaha za vlasy ked bude mat moznost a vraj mi poda vypoved v robote kedze robotu mi sprostredkovala ona. Nechapem ju lebo mame spolu dobry vztah bez problemov. Vcera viedli z mojim priatelom tichu domacnost a dnes so mnou. Priatel este vravel ze jeho mama to vsetko vravela len od zlosti co silno pochybujem inak by sa so mnou rozpravala. To mam asi za to ze som tak napomocna ked potrebuje. Pomoct s nakupmi okolo zahrady s varenim s riadenim domu a toto je vysledok. Ich vztahy vraj nikdy neboli narusene az teraz ked ma priatel mna. Ale kvoli mne hadky nevznikaju ako vravim do ich problemov a starosti ked maju tak sa nemiesam. No uplna hysteria ju vraj chytila. Ale nerozumiem priatelovej tete ako mu moze povedat ze je tucny a co sa ma co montovat do nasho sukromia chapem ho ze ho to nastvalo vsak my sa tiez nezaujimame o jej sukromie. Mam na plane sa s nou rozpravat ale neviem ci by to nemalo byt naopak ze by mala ona zacat kedze este aj mna aj moju rodinu do toho zatiahla. Ak ma nieco proti mne tak nech mi to povie do oci a nie to vykrikovat mojmu priatelovi. Neviem ci jeho mama neni ovplyvnena jej sestrou priatelovou tetou ktora jej stale vnucuje jej nazory a predstavy o zivote. Neviem ozaj pomoze len rozhovor ale ako vravim zacat by mala ona ak ma nieco proti mne. Co si o tom myslite. Vase rady a skusenosti. Dakujem.

lovememy

Praveze nic u nich neriesim a nemontujem sa im do rodiny a je pravda ze partner si ma vzdy zastane. Alkohol v ten vecer nepila kedze potrebovala este niekoho zaviest niekam. Jediny kto pil bola jej sestra. Dobre mozno som cudzia ale to jej nedava dovod nadavat na mna a na moju rodinu nic o nich nevie len z mojho rozpravania. Preto ma to prekvapilo lebo ako som uz povedala mame spolu dobry vztah a nikdy k nicomu z jej strany taketo nieco neprislo az teraz ked je tam jej sestra ktora jej vkuse dava navody na zivot a ovplyvnuje ju. Vzdy ked pride jej sestra na navstevu tak potrebuje mat sproste reci. A jeho mama aj mojmu priatelovi povedala potom svoje ze on tiez vraj posral vztahy v rodine co tiez az taka pravda neni a k tomu nas este chcela vyhodit z domu to bolo posledne co potom povedala. Ale v podstate ma to uz netrapi len by som chcela vediet dovod. A ak nezacne ona rozpravat a pokusit sa to vysvetlit tak sa jej ja len opytam normalne ze ak ma nieco proti mne nech to povie mne. A potom uvidime ci bude mat take reci a predsa vydiskutovat si to treba lebo potom bude este napatie vacsie a opat pridu len hadky ak sa to nevysvetli.

lovememy

Praveze nic u nich neriesim a nemontujem sa im do rodiny a je pravda ze partner si ma vzdy zastane. Alkohol v ten vecer nepila kedze potrebovala este niekoho zaviest niekam. Jediny kto pil bola jej sestra. Dobre mozno som cudzia ale to jej nedava dovod nadavat na mna a na moju rodinu nic o nich nevie len z mojho rozpravania. Preto ma to prekvapilo lebo ako som uz povedala mame spolu dobry vztah a nikdy k nicomu z jej strany taketo nieco neprislo az teraz ked je tam jej sestra ktora jej vkuse dava navody na zivot a ovplyvnuje ju. Vzdy ked pride jej sestra na navstevu tak potrebuje mat sproste reci. A jeho mama aj mojmu priatelovi povedala potom svoje ze on tiez vraj posral vztahy v rodine co tiez az taka pravda neni a k tomu nas este chcela vyhodit z domu to bolo posledne co potom povedala. Ale v podstate ma to uz netrapi len by som chcela vediet dovod. A ak nezacne ona rozpravat a pokusit sa to vysvetlit tak sa jej ja len opytam normalne ze ak ma nieco proti mne nech to povie mne. A potom uvidime ci bude mat take reci a predsa vydiskutovat si to treba lebo potom bude este napatie vacsie a opat pridu len hadky ak sa to nevysvetli.

lovememy

adr1a.

V kazdej rodine raz-zacas nieco je. Hadky konflikty nedorozumenia ai. Ty nezacinaj radsej riesit nic (aj tak by sa to otocilo proti tebe. Vyhrat nevyhras. Skor by sa len napatie hadky konflikty navysili), kasli na to, skus sa cez to preniest. Ak zacne ona sama, tak samozrejme ze sa budes branit. Vtedy ano. Ale inak kasli na nu. Vsak na syna ci toho svojho kydat/nadavat nebude a ostala si uz len ty)
Skor ide o to, aky mas vztah s priatelom. Ak on stoji pevne pri tebe a zastane si ta ak treba, klape vam to spolu rozumiete si, tak to je hlavne. Upevnujte si svoj vztah. Budujte si ho. Tam byvate lebo zrejme inu moznost nemate. No aj tak mate vyhodu ze ste vlastne vo svojom nie s jeho matkou jej priatelom pokope spolu. Zite 1 pre 2heho. Venuj sa praci. Rob si iba svoje co treba. Tak maloktora sa svokre zavdaci)) sama vidis ze si pomahala vzdy co bolo treba ale tak si vlastne "cudzia" preto je taka) Tam si hlad svoje a priatela.
Tu sibnutu tetku neries. Bola oslava zrejme aj alkohol spravil svoje. Maj aspon ty rozum ked uz tie stare ho nemaju