Chcela by som sa opýtať či má niekto skúsenosti so dtrednou zdravotníckou školou a uplatnením v tomto obore.
Chcem si dať prihlášku na odbor zdravotnícky asistent (sestra) pretože mi to príde ako dobry odbor do života, posledne dva roky sú tam praxe,prvá pomoc ...
Ale chcem sa opýtať že keby som si to neskôr rozmyslela že nechcem ísť ďalej študovať medicínu ale isť na vysokú školu študovať niaky uplne iny odbor napr. prekladateľstvo,pedagokika,ekonómia...
či by ma na tú vš zobrali keď budem mať sš odbor zdravotny asistent ...Ak má niekto s týmto skúsenosti tak mi prosím dajte vedieť.
Stredná Zdravotnícka škola...
Ja som maturovala na SZŠ a teraz študujem na farmácii. SZŠ ako taká Ti veľa nedá, prácu si síce nájdeš, ale dnes sú už v kurze zdravotné sestre s VŠ. Na ekonomiku sa sotva dostaneš, matematika nebude Tvoja silná stránka a jazyky kde ako. Po SZŠ sa nejak automaticky počíta, že pôjdeš na OŠE, to je asi VŠ, kde máš naozaj predpoklad sa dostať. Medicína je o inom, dostane sa tam so SZŠ menej ľudí, nezvládajú prijímačky z BIO a CHE, to bol aj môj prípad. Teraz som na farmácii a poviem Ti, musím makať, aby som sa vyrovnala spolužiakom z gymnázia.
AHoh no viesco mam taku skusenost moja kamoska tam chodi