Pozdravujem,
chcem sa spýtať hlavne chlapov, že aké majú skúsenosti so ženou, ktorá pri orgazme doslova strieka. Tzv mokrý orgazmus. Zažil som niečo také prvý krát a to som bez zbytočného rýpania do mňa už toho dosť sklátil. Doslova a do písmena to z tej ženskej striekalo. Celú sedačku mi doslova zasrala a keďže jej to bolo celkom trápne tak som sa ju snažil upokojiť, že v pohode asi som ju vydráždil k poriadnemu orgazmu. Chcem len proste vedieť, že aké asi percento žien zažíva takéto mokré orgazmy. Môže to byť 1 z 100 ? Keďže niektoré majú vôbec problém dosiahnuť orgazmus, potom staré frigidné atď. Zdôrazňujem nešlo o žiadnu vlhkú kundičku ale striekanie prúdov ako pri šťaní. Btw ženská si to užila tak poprosím tunajšie kádrovačky, aby moc nedrístali a nemudrovali.
Ženy čo striekajú
ty si jaky kokot? By som dal ruku do ohna ze ona nestriekala ale stala. Mozno ma rada stanie pri sexe alebo sa neovladla a ma inkontinenciu mocu. Aj to je mozne ked sa po orgazme uvolni tak sa uvolni aj mocovy mechur a zena ani nevie ze sti. Ako chlap. Ak bola tlsta tak oto viac. Tlste maju problem s panvovym dnom maju ho od obezity oslabeny a unika im moc. A k tym starym ty kok*t, by si sa divil ako vedia byt zeny v zrelom veku divosky. Tie mlade su hanblive ak niesu od mlada kur*y ale casto tie mlade su take ani z voza ani na voz. Nevedia co vlastne chcu boja sa bolesti vsetkeho a su jak nemehla v posteli. Proste uzit si to nevedia. Ale starsia taka po 30 uz vie co sa jej paci a ako to ma rada, vie sa uvolnit. A to ti pise skuseny 28 rocny chlap. Takze pozor na prsty ty budes nejake mlade ucho 20 rocne co klati 18tky ze? Fuj hanbi sa zato co si napisal.
20% z 100000
20% z 100000
20% z 100000