Ako zlepsit stav zubov? Demineralizacia

Príspevok v téme: Ako zlepsit stav zubov? Demineralizacia
zufala :(

Uz od detstva mi vravel zubar nieco na zubnu sklovinu, ale to si uz nepamätam ani presne. Akurat mozno rok dozadu sa mi zacali pri dasnach objavovat take skvrnky. Nova zubarka mi na to povedala, ze sa mi demineralizuje a ze si mam kupit elmex gel a si to potierat. No ale mne sa uz na niektorych tych miestach pri dasnach asi uplne odstiepili vrchne casti zuba alebo co, ja som uplne zdeprimovana z toho, co mam robit? Som este dost mlada a bojim sa,a by som vobec mala zuby za desat rokov :( Pritom si ich normalne cistim dvakrat denne :(

Lentaktak

Ja mam to iste a tiez som dost mlada..zubar mi nato povedal ze je to z toho ze v noci ked spis a mas otvorene usta tak stracas mineraly, preto skus mat zatvorene a zleosi sa to + nato pomaha listerin voda professional

Lentaktak

Ja mam to iste a tiez som dost mlada..zubar mi nato povedal ze je to z toho ze v noci ked spis a mas otvorene usta tak stracas mineraly, preto skus mat zatvorene a zleosi sa to + nato pomaha listerin voda professional

zufala :(

no ale toto je blbe dost, ako mozem nestresovat, ked mam po vsetkych zuboch na prvy pohlad vyrazne biele priesvitne skvrny pri krckoch dasien, a ze na niektorych miestach mi uz sklovina asi aj odpadava a chytaju ma tam kazy? ja za rokov nechcem mat protezu predsa :(