Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

priatel sa nevie vzrusit ked...

Príspevok v téme: priatel sa nevie vzrusit ked...
sarka12

Dobry den,

neviem komu sa mam zdoverit, pretoze je to taka dost intimna tema a osobna, tak by som sa chcela aspon tu poradit alebo aby ste vyjadrili nazor kto s kym ma skusennosti alebo co si o tom myslite.

S priatelom sa stretavam asi vyse 2 mesiace.
Nezacali sme spolu hned spavat, najprv len tak asi prvy mesiac som ho len tak oralne uspokojila, ja som nechcela nic... no po mesiaci som sa rozhodla ze to s nim skusim no nastal velky problem,kory pretrvava uz mesiac a pol... v podstate on sa ve vzrusit ked ma chyta za zadok a prsia atd, aj pri oralnom sexe ked mu to robim je to vsetko ok, no ked sa ma on dotyka tam dole, ,,palcuje,, normalne mu prestane stat... je to velmi divne lebo sex nemal asi rok.... no a vlastne oralne ma neuspokojuje vobec,neziadam to od neho ale v podtate sa ani nesnazi nejako extra pride mi taky menej skusenny no... Ale som z toho nestastna lebo mi to pripada tak, ze ho nepritahujem ale neberiem si to ja za zle,pretoze viem ze vo mne chyba nieje... niesom nejaka skarednica a v posteli som taky problem nikdy nemala. Ano, je normalne ze sa to muzom stava ale nie na 15.pokus ...nestretavame sa kazdy den ale 2x v tyzdni no ozaj mesiac ubehol a nic... ja ho odmietam fajcit ked to nejde normalne ako ma...uz mi to pride aj drze ze chce oralny sex a ja nic? Sebecke! Uz som ho odmietla viac krat a pvedala som mu nato svoje nech nemysli ze on bude odchadzat domov spokojny a ja nic....hm.... on mi povedal ze sam nevie co to je a ze sa do toho musi psychicky dostat... v minulosti sa mu to vraj sem tam stavalo ked bol napr unaveny... a pri mne pravidelne? Asi som mu fakt nesadla v niecom i ked neviem v com ale co si o tom myslite? Ze ako nahle ma zacne robit prestane mu aj stat ? Vsak kazdy chlap je z toho hotovy ked sa hraje so zenou no on nic.... Co mam robit? Nechcem byt hnusna a ukoncit to chcem tomu enchat cas este.... no ja ani neviem co sama rada by som vyskusala aj napr nejake podvazky a podobne ale naco ked on sa ma dotkne a nic :( :( neviem ci on neni z tych co nesu ,,hotovy,, takto zo zien obrazne povedane samozrejme.... ale neviem co skusat fakt neviem som mlada 21rocna on ma 27 a chcem sex uzivat si s priatelom no neviem ci to ma vyznam.... :( Prosim poradte mi a napiste nazor prosim

MirkoJ12

Tuto temu mas uz zalozenu v inej kategorii,celu som si ju precital,poslal som ti tam aj odpoved ale skopirujem to aj tu aby si to neprehliadla ;-)

Ahoj Sarka,precital som si celu tuto temu pretoze som mal podobny problem ako tvoj priatel...V prvom rade ta chcem poprosit aby si nebrala s istotou ze toto riesenie bude vychodiskom aj vo vasom pripade ale rad sa podelim so svojimi skusenostami aby si vyskusala vsetky moznosti...
Raz som mal znamost na jednu noc...po sexe som dotycnej osobe povedal ze sa mi zda ze nebola spokojna...a co cert nechcel,povedala mi ze som jej tam dole nestacil...v tej chvili som mal pocit ze sa mi zruti cely svet...bal som sa dalsieho vztahu,hlavne dalsieho sexu...po case som si nasiel dievca ktore bola ako 19 rocna este pannou. Kedze som bol jej prvy tak urcite nemala pocit ze ho mam maly a tak nam vztah ako aj ten sexualny vydrzal peknych 5 rokov...potom to stroskotalo ale na uplne inej veci.
Dalsi rok som nikoho nechcel,ale nie preto ze som nemal prilezitost ale proste som sa bal...odmietol som pocas toho roku 3 dievcata len preto aby som sa snimi nemusel vyspat...Nakoniec som ale natrafil na fakt nadherne dievca ktore ma neskutocne pritahovalo a to nielen po fyzickej stranke ale zo vsetkym co ku vztahu patri. Tak som to skusil...boli sme spolu 3 tyzdne az kym nedoslo ku sexualnemu styku. Samozrejme to navrhla,resp.ma viac menej k tomu naviedla ona pretoze ja som sa bal z jej sklamania...velmi mi na nej zalezalo. Prislo na vec,bozky,dotyky,hladkanie...vsetko bolo nadherne,bol som neskutocne vzruseny ked tu zrazu som mal do nej vojst,co sa mi aj podarilo,ale hned v tej chvili som zacitil,resp. som si zacal namyslat ze ju to vobec nevzrusuje a tym moje vzrusenie opadlo,vlastne ON opadol...citil som sa strasne. Zacali sme sa o tom rozpravat,to dievca malo velmi velke pochopenie,povedala ze sa to stava,ze nemusim byt sklamany,ze sa jej vsetko paci. Tak sme to nechali tak stym ze to skusime nabuduce. Po par dnoch sme si dali asi hodinovu predohru a ja som myslel ze mi doslova prasknu nohavice :-)) Ale ked k tomu doslo tak zase mi "odpadol" :(( Nasledoval dalsi rozhovor. Vysvetlil som jej ze mam strach zo zlyhania,ze mi na nej zalezi a ze nechcem o nu prist koli tomu ze nam to neklape v posteli. Cely nas vztah bol pritom naozaj prekrasny...toto bola jedina vec na ktorej moze nas zacinajuci vztah stroskotat :-/ A preto som mal velky strach...Ked sa situacia opakovala uz 3x tak mi to nedalo a povedal som jej rovno do oci co ma trapi. Bolo to pre mna trosku neprijemne a velmi som sa bal reakcie ale to dievca proste povedalo tie spravne slova,pekne na rovinu mi povedala ako to citi,ze je uplne spokojna,ze nech nad takymi vecami ani neuvazujem,ze sa citi doslova "naplnena" do sytosti :-) ze ju vzrusujem zo vsetkym co robim ze to ze nedosiahne orgazmus hned po minute neznamena ze sa jej to nepaci,ze si len musime na seba zvyknut,rozpravat sa o tom co sa nam paci,po com tuzime. Po tychto slovach som tomu zacal pomali verit a zacali sme to skusat dalej...Samozrejme co hlavne uradovalo pri vysporiadani mojich myslienok bolo to,ze to dievca bola uvolnena a hlavne mi davala jasne najavo ze je to krasne,vzrusujuce a ze nemusim nic menit...jednoducho Sarka,zapoj trosku city,uvolni sa,nechaj sa vniest do vsetkeho a dokaz svojmu chlapovi ze je "BOH"...zapoj aj trosku herectva zo zaciatku,ved vy zeny viete ako nato ;-) Nic pre mna nebolo viac upokojujuce ako to ze som videl ze to dievca je neskutocne vzrusene...vtedy zo mna postupne (nie hned) opadli vsetky obavi a moj nastroj fungoval jak na viagre :-D Pred tym som mal asi 4 sexualne partnerky pri ktorych som toto nikdy neriesil a vsetko fungovalo tak ako malo...stacilo male zavahanie na noc zo stetkou a od vtedy som mal prilis nizke sebavedomie...Takze najblizie Sarka,ziadne sexualne hradky s voskom ci slahackou,urcite to na zaciatku vztahu kedy sa len spoznavate nieje jednoduche,musis mu TY dokazat ze je proste skvely,sexy a ze nema NORMALNY penis,ale ze ho ma uzastny (aj ked nie obra) hlavne pre teba,ze ti bohate staci na uplne tvoje uspokojenie.
A len tak na zaver,zo svojou polovickou som uz vyse 4 mesiacov a pri kazdom pohlavnom styku dosahujeme spolocne vyvrcholenie a vela krat aj 2-3x za den ;-) proste nam dvom nestiham kupovat servitky :-DD vela stastia a daj vediet ako si pokrocila,pa