Dobry den,
neviem komu sa mam zdoverit, pretoze je to taka dost intimna tema a osobna, tak by som sa chcela aspon tu poradit alebo aby ste vyjadrili nazor kto s kym ma skusennosti alebo co si o tom myslite.
S priatelom sa stretavam asi vyse 2 mesiace.
Nezacali sme spolu hned spavat, najprv len tak asi prvy mesiac som ho len tak oralne uspokojila, ja som nechcela nic... no po mesiaci som sa rozhodla ze to s nim skusim no nastal velky problem,kory pretrvava uz mesiac a pol... v podstate on sa ve vzrusit ked ma chyta za zadok a prsia atd, aj pri oralnom sexe ked mu to robim je to vsetko ok, no ked sa ma on dotyka tam dole, ,,palcuje,, normalne mu prestane stat... je to velmi divne lebo sex nemal asi rok.... no a vlastne oralne ma neuspokojuje vobec,neziadam to od neho ale v podtate sa ani nesnazi nejako extra pride mi taky menej skusenny no... Ale som z toho nestastna lebo mi to pripada tak, ze ho nepritahujem ale neberiem si to ja za zle,pretoze viem ze vo mne chyba nieje... niesom nejaka skarednica a v posteli som taky problem nikdy nemala. Ano, je normalne ze sa to muzom stava ale nie na 15.pokus ...nestretavame sa kazdy den ale 2x v tyzdni no ozaj mesiac ubehol a nic... ja ho odmietam fajcit ked to nejde normalne ako ma...uz mi to pride aj drze ze chce oralny sex a ja nic? Sebecke! Uz som ho odmietla viac krat a pvedala som mu nato svoje nech nemysli ze on bude odchadzat domov spokojny a ja nic....hm.... on mi povedal ze sam nevie co to je a ze sa do toho musi psychicky dostat... v minulosti sa mu to vraj sem tam stavalo ked bol napr unaveny... a pri mne pravidelne? Asi som mu fakt nesadla v niecom i ked neviem v com ale co si o tom myslite? Ze ako nahle ma zacne robit prestane mu aj stat ? Vsak kazdy chlap je z toho hotovy ked sa hraje so zenou no on nic.... Co mam robit? Nechcem byt hnusna a ukoncit to chcem tomu enchat cas este.... no ja ani neviem co sama rada by som vyskusala aj napr nejake podvazky a podobne ale naco ked on sa ma dotkne a nic :( :( neviem ci on neni z tych co nesu ,,hotovy,, takto zo zien obrazne povedane samozrejme.... ale neviem co skusat fakt neviem som mlada 21rocna on ma 27 a chcem sex uzivat si s priatelom no neviem ci to ma vyznam.... :( Prosim poradte mi a napiste nazor prosim