lubim dve ženy

Príspevok v téme: lubim dve ženy
medeved

lubim dve ženy,
s manželkou som vo vztahu 18 rokov mame 2 deti pred rokom sme kupily dom o ktorom sme vždy snivali , a ja som si v praci nasiel milenku, vydržal som to 2 mesiace potom som povedal manželke že ju lubim ale milujem inu ženu, cele sa to komplikuje tym že aj ta druha ma vžtah s mužom sice len partnesky ale cca2 roky, manželka odišla k rodičom , partnerka zase od priatela , ktory sice o mne vie ale netuši že s jeho partnerkou sa schcadzame 3 mesiace ,moje deti su relativne velke 12 a 17 , ta starsia to nerieši len povedala tatko sklamal si ma a mladsia ma s toho zmetok že prečo nie su doma.partnerka hovori lubimta , a to citi aj ja knej , ale možno to je tym že ju aj trochu lutujem jej prtner jej sem tam ubližoval , pil atd , a mne hovorievala ty si iny taky mily a pozorny celkom ine ako to čo mam doma, a zalubila sa do mna a ja do nej sex bol krasny , celkom iny ako doma spontanny, a na to všetko je asi tehotna. aja sedim medzi dvomi stolickami neviem čo dalej , lubim novu partnerku ale aj manželku, sam neviem čo dalej ,manželka chce peniaze z domu , a prtnerka bude umna asi byvat odisla od partnera ale on nevie o jej nevere.. ako určit prijority ?? ked som snou je my fajn, ked som s manželkou tak by sme po sebe liezly jak blazni , prečo sa to vlastne zacalo?? kominikacia žiadna z mojej stran vela prace domov unaveni jak pes nechut na milovanie, atd ano je to moja chyba aleneviem ako dalej s manželkou sa mame rozviest lebo sa lubime tj asi trochu divne, vieme kde sme spravily chyby už sme to prebrali,,,teray sa rozpravame viac ako za cely rok . len ja sa neviem odpojit ani od ženy ani od frajerky ktora je asi tehotna je to hotovy hokej, na to všetko citim že manželka ma stale lubi. som s toho na nervy ktora je pri mne tak tu lubim asi sa dam liečit neviem čo dalej,,,??????

Trololoioi

S manzelkou si na zaciatku vztahu zazival to iste co s touto novou babou. O 3-5rokov si najdes novu a budes vypisovat do nejakeho fora ako si sa zalubil do novej zeny..a takto to pojde dookola. Vaz si co mas. O lasku sa musis starat.

Messje

medeved
presun si tuto temu do temy so srdieckami "vztahy".Tu vela ludi nechodi,takze tu ta vela ludi nenajde.Ked sa das do temy vztahy,tam mas vacsiu sancu na odpovede.Staci ked si to skopirujes a daj to tam.