Dobrý deň, keď som prišiel na návštevu na psychiatriu, chcel som pozrieť izbu, co mi bolo ZAKAZANE. Na otázku prečo nemôžem vidieť izbu pacienta, je to ZAKAZANE. Ďalšia otazka: koľko je na izbe pacientov ? MÁME ZAKAZANE INFORMOVAT.
Vedel by mi niekto povedať, prečo sú tieto veci zakázané.
Nieje to infekčné odd. Prečo som sa nedozvedel kolko je pacientov na izbe ? Ďakujem.
Návšteva psychiatrie veľká záhada !
Preco si chodil na navstevu na psychiatriu, ako na navstevu za nejakym znamym alebo ako? Naco ti je vediet kolko pacientov je na izbe?
Keď sa tak zachovali na psychiatrii, tak to bolo asi preto, že si sa informoval na psychiatrii:-)
Ja som raz upozornil na jedného pána, ktorý chodil v kožuchu v máji, tak mi povedali, že na psychiatrii je to normálne.
Vychutnajte si tento "koláčik".
www.youtube.com
They say I´m crazy...
Ja neviem, prečo mäso zo svišťa chutí niečo medzi mäsom z kamzíka a orlom kráľovským ochuteným cibuľkami zo snežienok:-)
Asi tam majú nejaké svoje interné predpisy, tak ti to nemôžu povedať, lebo to majú zakázané.
Ber to tak ako to je, všetko je zakázané.
A ten pacient, na ktorého si sa dotazoval, tiež skončil na liekoch preto, lebo ho k tomu dohnali "normálni" ľudia v jeho okolí?
Väčšinou je to tak. Tiež uvažujem, že si zadovážim pištoľ, keď je to teraz IN:-) Legálne že samozrejme.
Dúfam, že ste pozerali teraz STV1. Aspoň viete ako si žijeme my. Vy to tam fakt neviete nijako riešiť.
Niekedy mám z toho všetkého fu.ked nervy na dranc...
Klopf, klopf auf den Kopf:-)
Tak uz prečo by som nemohol vedieť napr. koľko je ich tam na izbe.
Prečo je to ZAKAZANE ! ! !
Ja ti to vysvetlím tak na rýchlo. Už bolo prijatých toľko zákonov, že to, čo jeden zákon dovoľuje, tak zase ďalší zakazuje.
Máš právo na informácie, ale súčasne je prísne zakázané poskytovať informácie.
A tak by som mohol pokračovať aj inými viac interesantnými témami...
"Vojaku Švejku, byli ste povýšený do funkcie čatára a současne degradován do funkcie desiatnika":-)