Pomoc! Alkohol+benzodiazepiny mi urobili skrat. Co mam robit?

Príspevok v téme: Pomoc! Alkohol+benzodiazepiny mi urobili skrat. Co mam robit?
artrta12

Viem, som blba ze som miesala alkohol s AD a benzakom Lexaurin a Elenium.Vypila som cca 1,2l vina a tesne predtym som si dala Lexaurin, poobede Elenium. Sposobilo to u mna na diskoteke nieco zvlastne-necitila som sa opita,ale bola som dost akcna a mimo. Citim sa dnes uolne vygumovana,vymleta,roztrasena. Suvisle vety neviem hovorit. Rozmyslat mi ide velmi zle-pamat nefunguje akoby mala aj celkovo NEVIEM mysliet rozmyslat. Pamatam si len urcite veci,co som rozpravala mam okno. Je to otrasny pocit...neviem co mam s tym robit. Prosim pomoc :-(

burtout

amatérka :)..ale nie, hlavne nepanikár. Je to len troška väčšia opica. Vypi veľa vody, najlepšie s citrónom, zjedz dáke ovocie s veľa vitamínom C a magneziom, daj si polievku, sprchu, pospi si alebo relaxuj a bude dobre.

omgomg

ozrala si sa a brala si nato lieky na ukludnenie = umocnenie alkoholu+agresivita hovorenie z cesty a podobne...Teraz mas opicu kvalitnu tak si ju uzi a uz to nerob

Denksss

Este pockaj. Nejak sa skus upokojit, pusti si relaxacnu hudbu, alebo si pospi. Mozno sa ti to este neodburalo z tela. Nabuduce opatrne. Ja by som si nevedela predstavit ani len do dvoch kvapiek rivotrilu vypit pivo. Lexaurin s AD beries pravidelne?