Asi pred mesiacom, možno aj dvoma som našiel v stolici krv. Trochu som sa zľakol, ale na ďalší deň to bolo vporiadku. No občas sa to vracia a ja neviem, či by som mal ísť k doktorke. Nikdy tam tej krvy nie je veľa. A väčšinou sa objavuje po stresovom dni. Myslel som si, že by to mohol byť žalúdočný vred, ale brucho ma nebolí, takže neviem.
Ak môžete tak prosím poraďte. Ďakujem :)
Nasiel som krv v záchode
Teraz uz existuje aj toaletny papier proti hemoroidom, ale vela stoji.
pri krvácaní zo žalúdka je stolica čierna-meléna,a má sladkastý zápach...
Krv zo zaludka alebo tenkeho creva by bola hneda-tj by si ju nepoznal. Z hrubeho creva tj najskor hemoroidy je cervena-nestravena.
Pouzivaj krem na toaletny papier, dobre si to vycisti,z hemoroidmi sa da zit v mieri.
Nemusí ísť o zlatú žilu,ale ak sa to opakuje, pravideľne, či nie, to je jedno...skôr to vyzerá na zápal konečníka, alebo hrubého čreva...krv v stolici je jednoznačne element, ktorý treba riešiť s lekárom...keď to zanedbáš, tak môže byť časom z obyčajného neliečeného zápalu krásna rakovinka...a zvlášť u mužov.Kúp si čípky...Spofax(54.-sk-nimi nič nepokazíš), alebo si choď dať predpísať Salofalk, tie sú výborné, ale sú len na predpis-kľudne ich ber aj mesiac v kuse a uvidíš, že sa to napraví.Mimochodom, ak už si mal raz takéto ťažkosti, je naozaj najistejšie urobiť si aspoň raz ročne(radšej dva) aj v prípade, že ťažkosti po čípkoch vymiznú, cestu ku gastroenerológovi, ktorý posúdi a sontroluje tvoj stav.Sú to ochorenia, ktoré sa v záťažových situáciách, či už psychických alebo fyzických, vracajú.Ak je krv červená, ide o krvácanie v črevách,ak je však čierna , zrazená vtedy ide obyčajne už o natrávenú krv zo žalúdka, napr. vredy..pa pa a nevykašli sa na to
aj tu je nieco
sem pozri
Kolko otazok na tuto temu sa tu este vyskytne???? Jedz viac vlakniny a vela pi.A sport, sport, sport....
zlatá žila