Ahojte..... Mam hrozny problem ktory trva uz velmi dlho a stupnuje sa. Uz asi 2 mesiace nejem ako normalny clovek.... V podstate ja bud nejem nic alebo vsetko... Napr prejadam sa 2 dni po sebe a som schopna zorzat vsetko mozne asi aj milion kalori a potom pridu vicitky a uplna depresia a potom par dni nejem nic cvicim beham aj pol dna ze ledva stojim na nohach. aby som to schudla... Potom sa zase neovladnem a znova sa prezerem... Niekolko dni nato zase hladovka a takto stale dokola..... Uz som z toho uplne vycerpana a v zivote ma uz nic nebavi a bojujem len s tym ze jest alebo nejest? Stale pozeram do zrkadla a desim sa.... Stale placem, vecer neviem zaspat a rano nemozem vyliezt z postele lebo nechcem zit... Cez vikend ked si pomyslim ze zase hodina joga, hodinu posilovat, 2 hodiny behat...... Nic nejest a potom vycerpana zvisok dna este volake ulohy do skoly robit, ucit sa... Niekolko dalsich povinnosti, doma na mna kricia,..... C
Ciklus prejedania a hladovania
Začni s ajurvédskym detoxom, pomôže :-) Keď už robíš tú jógu :-) -odkaz odstránený- :-)