Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

cysty, vyrazky, akne

Príspevok v téme: cysty, vyrazky, akne
impeeerius

Ahojte, mám menší problém a potrebujem vedieť váš názor, ideálne by bolo od chlapov ktorí mali rovnaký problem pretoze vsade sa vyjadruju len zeny :D :D

No proste mam už dlhodobo akne (asi 8 rokov) ale nejak som to prehltol vzdy a kaslal som na to ale poslednu dobu mi seriozne zacinaju vadit bolave vriedky/cysty alebo neviem ako to nazvat, neide to vytlacit ani nic s tym spravit, ani ked si dam na to dermacol tak to uplne cele nezakryjem, a je to hnusne, mam flakatu tvar, aj chrbat, niečo malo mam dokonca aj na zadku..... je mi z toho napi**, nie ze by som trpel nedostatkom sebavedomia ale zacina ma to extremne hnevat a uz som bol u 2 koznych a ziadne masticky ktore mi predpisuju nepomahaju ani len minimalne, a to som vyhodil uz XXX €,, preto rozmyslam nad aknenorminom, a chcel by som vediet vas nazor na tento liek, ci je to skutocne nieco co pomoze alebo ako vlastne prebieha liecba a co mi horzi, na internete je toho sice dost ale vsetko to pisu zenské a potreboval by som aj nejaky nazor od chlapa, dakujem :)

impeeerius

ano o tom som cital tiez, lenze zynerit je povrchove riesenie chapes a myslim si ze ked ho prestanem brat tak sa mi to vsetko vrati naspäť :) a vraj po aknenormine je velka sanca ze budem v klude :)

ycwx

mne pomohol strasne zynerit natierala som si nim akne rano aj vecer beriem ho od decembra a tvar sa mi krasne vycistila