Lexaurin pred skuskou

Príspevok v téme: Lexaurin pred skuskou
Nervoznaslecna

Momentalne ma caka zivotne dolezita a tazka skuska, som uz z nej na nervy a vecer isto nezaspim, preto si chcem dat noc pred skuskou lexaurin aby som zaspala, ale neviem ci ma neotupi aj do dna a ci mi to nenarobi sarapatu s pamatou...co myslite, mozem si dat? Neuskodi to viac ako pomoze? Lebo viem ze ked sa nevyspim tak nula bodov...dakujem za odpoved

minny033

Lexaurin 1,5 mg je ok, nech sa trocha vyspíš. On ťa stres počas skúšky preberie. Skús len polovicu, daj si aspoň 6-7 hodín pred vstávaním.

Na vysokej som sa pred ozaj ťažkými skúškami učievala skoro do rána a v noci pred skúškou som si nemohla dovoliť spať len 2-3 hodinky, tak som pred polnocou užila štvrť tabletky hypnotika (niečo ako teraz Dormicum alebo Stilnox, ale už sa nevyrába a horšie sa dalo zohnať než teraz Neurol alebo Lexaurin). Bolo to silnejšie a skúšky dopadali dobre.

Držím ti palce.

Messje

kludne si ho daj,len co najskor.On nie je taky silny,Akurat ta trosku ukludni a mohla by si lahsie zaspat.Mne napr lexaurin nepomaha na spanie.Daj si ho hned a sup do postele.Hlavne vsetko dobre na zajtra.