Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ďakujem...

Príspevok v téme: Ďakujem...
Čierna mačka

Sľúbila som, že už nebudem spamovať iné témy....zareagovať však chcem na všetko, čo tu od večera zaznelo a až teraz sa mi to ako tak podarilo predýchať.
Tak teda ďakujem trom-štyrom ľuďom, ktorí sa ma zastali, vy viete, ktorí to ste, kiežby sa takíto ľudia našli u mňa aj v skutočnosti.
Taktiež ďakujem tým, ktorý ma nepochopili, čo sa mi stáva bežne aj v realite a označili ma za niekoho, kto vyvoláva hádky, napriek tomu, že som sa len bránila.
A samozrejme chcem poďakovať človeku, ktorý v snahe zhodiť ma dole na úplne dno, ma vlastne dvíha hore, lebo každým novým útokom sa stávam odolnejšou...
Mesačný princ...večer...

Kýčera

Čierna mačka, pritiahla si si takýchto ľudí vo virtuálnom živote, stretneš aj v tom reálnom... Buď pripravená, príde to v tej najnečakanejšej chvíli... A tiež láska. Spoznáš fešáčika s krásnou dušou... A budete šťastní obaja. Len si svoje srdce odomkni aspoň jedným kľúčikom...

adr1a.

Sice neviem o co slo) Ale radim ti blbcov radsej ignorovat. Xapem ze nie vzdy sa to da. Niekto si tu mozno rad honi svoje mini-ego)). No ver, ze v reale su prave tito tu najvacsi krikluni neraz ti najvacsi zakomplexovani srabovia ci nestastnici) Tu sa na nieco v rusku anonymity hraju a vonku su NIC a nuly)

Mesačný princ

Čierna mačka - je to škoda, možno sa ti podarí inokedy :)

Nechcem sem radšej nič písať, pretože.....

tu na fóre nie je pre mňa tá správna atmosféra, síce sa tu mnohé naučím a čím sú ľudia horší, tak tým sa naučím viac....

...ale nepotrebujem aby moje komentáre niekto riešil ešte pol roka

Tak študuj a skús poslať ten mail :)

Messje

macicka,
niekedy to nejde...klikni na to a pozri len adresu... napis si to na papier a potom normalne chod cez tvoj mail.Nemusis odtialto.

Čierna mačka

Messje okolo mňa sa nejako vždy strhne trma-vrma.... :-)
Mesačný princ, zistila som, že som počítačový antitalent, tak mi budeš musieť odpovedať tu, ak nechceš, nič sa nedeje :-)

Messje

mam56
viem,ze si toto precitas,aj ked nezareagujes.Nejak som zacala chapat tvoje reakcie a naozaj neviem,kde by som ti mala napisat.Citala som tvoje ospravedlnenie a preto ma napadlo,ze tu by sa to hodilo najviac.Dnes je asi citlivy den pre viac ludi,aj ja som sa dnes pre nic za nic omluvila synovi.Len tak.Niekedy som na neho hnusna a potom mi je to luto.Viem sa omluvit hned,ale zajtra mi odchadza na 2 tyzdne prec,tak som taka citlivejsia.
Takze mam56,je to ok,ja som ta pochopila urcite.A trosku si si daj asi aj vtedy,ked si jedol toho bobra ci co za zubaca to bolo :-D
vtedy som sa nasmiala na tom prispevku

Maciatko,rosim ta,prepac,ale fakt tu u teba mi to prislo najvhodnejsie.A ak sa z toho strhne nejaka neslusna trma-vrma,tak poziadam o zrusenie.Ved mam56 si to precita urcite dovtedy.

Messje

Iggzik
Jasne ze nemusime s kazdym suhlasit.Ani ja s princom vzdy nesuhlasim a ani on so mnou.Ale snazime sa proste do seba v ten moment nerypnut.Naco?Aj s mamou nie vzdy suhlasim,aj so synom...a preto ich mam nenavidiet?Mne ten chlap svojimi nazormi proste reze. ..aj vtedy ked s nim nesuhlasim.hehehe A uz dost o tych dvoch lebo sa pusti zase lavina...
A co sa tyka maciatka...to pisal vsetko len jeden clovek,akurat ze si menil nicky.Takze tak.

Messje

Hehe maciatko
Tak ked ti to pomaha a zacinas byt odolnejsia a silnejsia...tak ja by som sa mala k nim pridat.Vyliecime ta :-)
Neboj,vzdy sa najde niekto.Ci dobry ci zly.Musis sa len vediet obrnit.

iggzik

Tak osobne som za to aby admin checkol IPcky tych komentov, bolo ich dost ak opakovacka tak minimalne block.. Aj ked s IPckou sa da lahko vykaslat, sice na to treba dake to IQ co danej osobe asi dakto zabudol pribalit..

Cierna macka, tiez sa mi to vobec nepaci ako bolo na teba utocene, tak drzim palce aby si sa nad to povzniesla a ak nahodou sa to bude este opakovat tak odignorovat.

MPcku tiez som si uz par krat do teba chcel "rypnut", no vzdy sa mi to potom dako ulezalo v hlave a nakoniec som nereagoval. Je pravda, ze aj ja niekedy dam negativne okoreneny prispevok a par krat s tebou aj suhlasim, no obcas to pekne prehanas a si ako pokazena platna o:) ale nemalo to byt myslene ako urazka, len konstatujem ...

prajem vam obom pekny vecer, a vsetkym nam nech su tie nase zivoty lepsie a usmejte sa na seba v zrkadle aj za mna ;)

Mesačný princ

Hej, hej... čím viac takýchto interakcií zažívam v živote, tým viac ich viem rozpoznať u ľudí :)

nemáš začo, patríš sem tak, ako ktokoľvek iný a nik nemá právo súdiť inú ľudskú bytosť aj keby zrovna prežil to isté. Pretože vnímanie by obe tie bytosti mali odlišné.

Len pekne prispievaj ďalej :) A neboj sa, takýchto ľudí si na tomto fóre ešte užiješ. Vždy tu boli a teraz ich je tu ako maku. A nie sú to len títo anonymní panáčikovia.

Som tu dosť dlho na to, aby som vedel, ako to tu chodí. Pred zhruba 2 rokmi som bol kvôli niečomu podobnému nútený odtiaľto na nejaký čas odísť.