Psychika alebo zdravotné problémy?

Príspevok v téme: Psychika alebo zdravotné problémy?
MMMMMMM

Dobrý deň,
mám strach o svoju 35 ročnú nevestu.
V poslednej dobe sa mi sťažovala, že ju bolieva častejšie hlava a občas má pocit akoby mala "lepidlo" na tvári a občas jej aj tŕpne okolie brady, tváre, alebo pier. Keď sa rozčúli, tak sa je stáva, že sa jej hovorí ťažšie. Problémov má dosť, má síce prácu, ale musím priznať, že môj syn (jej manžel) všetko rozhádže, hoci on nezarobí ani polovicu. Stará sa o dieťa a je v poslednom ročníku na VŠ, ktorú študuje externe.
Môže to byť niečo vážne? U lekára nebola, ona tvrdí, že je to zrejme psychika.

MMMMMMMM

S alkoholom problém určite nemá. Odmieta alkohol, všetok alkohol čo vypije je akurát tak šampanské na Silvestra.
Psychické problémy nevylučujem. Má toho naozaj veľmi veľa, môj syn jej to neuľahčuje. S nevestou mám veľmi pekný vzťah, mám ju rada ako svoju dcéru a ľutujem ju, lebo môj syn si ju ani nezaslúži. On sa strašne zmenil odkedy má novú prácu a dokáže minúť viac než zarobí. Okrem toho je drzý, flegmatik a strašný sebec.

minny033

Samozrejme, že to môže byť psychického pôvodu. Ale nemusí. Najprv potrebuje absolvovať vyšetrenia u PL (praktický l) a neurologa, aby ste nepodcenili somatické ochorenie, ktoré treba liečiť.
Oceňujem, že nie si slepá a hluchá k problému. Nevyčkávaj a dostaň nevestu k doktorovi čím skôr.

matway

Definujte, prosím vás stav, psychický, lebo vaša nevesta má problém iba ak s dehydratáciou alebo alkoholom...

Messje

moze to byt psychickeho razu.Pokial ma toho vela,a este aj studuje a stara sa o dieta,ak ju aj syn ,teda manzel sem tam nahneva,tak sa to odzrkadluje na psychike.Mne trvalo pol roka,kym mi davno kvoli psychickemu stavu nezmizlo sklbanie oka.Stale mi v nom sklbalo,akoby som na niekoho zmurkala.nedalo sa to zastavit.Ale,,,aj tak by som isla s tym,nech ma istotu.Lebo ine je mat tyky a ine je ked jej dokonca trpne tvar.Moze to byt nervoveho razu,ale nemusi.Skus ju dohnat k doktorovi.Ak mate dobry vztah,povedz jej len,ze sa o nu bojis.