Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Neurčitá bolesť pod pravým rebrom

Príspevok v téme: Neurčitá bolesť pod pravým rebrom
Michal36985

Dobrý deň, za posledné 3 dni som spozoroval ťažko špecifikovateľnú bolesť pod pravým rebrom. Je to ako keby nejaký tlak ktorý netrvá dlho ale vždy niekoľko krát do dňa to zacítim. V podstate to začali po trojdňovej práci kedy som celé dni dvíhal ťažké fúriky. Viete mi poradiť čo to môže byť prípadne čo s tým?

matway

Keďže sme sa priblížili k podstate problému a vyjasneniu, bude to pravdepodobne iba svalovica, ako som uz spomenul. Nebudem ale vynechávať svojet vrdenie aj to, že žlčnik máte plný kamienkov! Zbavte sa ich, a popremýšľakte o detoxe pečeni.

Michal36985

A momentálne sa mi zdá že tá bolesť sa presunula už aj na ľavú stranu tak neviem čo si o tom myslieť.

Michal36985

Tak alkohol nepijem vôbec. Čo sa týka tej stravy tak je to možné že jem celkom nezdravé jedlá takže to môže byť žlčník?

matway

Alkohol, pečeň je zväčšená nestíha detoxikovať. Pri záťaží to ale môže spôsobovať aj brušný sval, ktorý bol do teraz nepoužívaný. V neposlednej rade, a skôr pravdepodobné, je fakt, že na stavbách sa aj papá, a to priam tak nezdravo, že, si to odnesie žĺčnik...