Dobrý deň,
viete mi prosím niekto vyložiť sen, ked sa mi sníva, že mi niekto priložil chladnú ruku na čelo? nikoho a nič som nevidela iba ten pocit studenej ruky na čele a hned som sa na to zobudila
výklad sna
Snary sú a od viacech autorov. Tieto knihy predávajú, aby mali stoho zisk. TO SU IBA POVERY JE TO PRE ZABAVU, AKO HOROSKOPY.
Fanatik som neni, ale som preštudovať Bibliu.
Tieto dve veci, sú hriechom, nájdeš to v knihe spytovania svedomia a treba sa z toho vyspovedať.
Nech to nikoho netrápi, co sa mi snívalo. Zakrátko nato sa zabudne a život ide ďalej. Stres, iba zdraviu škodí zo snarou.
Nebol to sen...
tam ten podomnou ten fanatik toho nepocuvaj...exstuju Knihy Snár alebo si to daj do google vseobecne co znamena ruka vo sne...
Milá snehulienka, neni cloveka, co by ti vyložil sen. V Biblii sa spomína o vyložene sna, kde sa pýtal majetky človek Jozefa. Čo znamená, ze videl 7 vychudnutych kráv. (Ja to parafrazujem) a Jozef z božej moci mu povedal, bude 7 neurodnych rokov. Treba nahromazdit zrna, aby bolo na chleba. Aj sa tak stalo. Zrna mali dostatok v šípkach, ktoré predavali tým, co nemali ani zrnko. Statkar Jozefa povýšil, ktorý riadil celý majetok. Toto je len jeden z viacerých predpovedí sna. To mali od Boha vnuknutie.