Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Znizena funkcia stitnej zlazy - Hypotyreos

Príspevok v téme: Znizena funkcia stitnej zlazy - Hypotyreos
Katarina h

Bola mi zistena znizena funkcia stitnej zlazy , musim cakat na termin kompletneho vysetrenia, Ale citim sa strasne zle. Posledne dva mesiace mavam neznesitelne stavy. Budim sa s ostrou bolestou hlavy v oblasti nad ocnou bulvou, mam nechutenstvo à citim pachut v ustach à pachut kazdeho jedla à napojov, pritom som malatna ako po poziti uspavacich praskov , nie je to unava ale vyslovena omamenost, nedokazem nic robit len spat tento stav trva dva dni az tyzden po tomto stave mavam dni ked mam zavrate à dvojite videnie à v hrudi citim tlak uzkosti, suzenia a vnutornej nervozity . Obvykle je len jeden alebo dva dni v tyzdni ked sa citim dobre. Problem zacal asi pred rokom ked som to pripisovala migrene ale zvacsa trval len jeden den a potom sa dva mesiace neobjavil. Stale sa ale castejsie zacal objavovat a pred pol rokom sa k nemu pripojila aj absencia menstruacie a navaly ako pri klimakteriu, kedze mam 48 rokov pripisovala som to zas klimakteriu a nevyhladala lekarsku pomoc.No posledne dva mesiace som naraz pribrala 5 kil a objavila sa mi hrcka na krku tak pred tyzdnom som bola na odbere krvy a objednala som sa k endokrin.Zatial mi nedosiel este termin kedy budem kompletne vysetrena ani sa neviem dostat na konzultaciu s odbornym lekarom kedze som v cudzine a vsetko sa riesi cez ustrednu sestriciek ktore nevedia nic poradit a nikde vas bez terminu nepustia. Potrebujem radu ako sa dostat z tych Stavou omamenia a zavrati ? MA niekto s tym skusenosti ? Je to fakt neznesitelne uz nevladzem tolko trpiet.

blueberryNN

Znizena cinnost stitnej zlazy moze mat rozne priciny. Nedostatok jodu moze byt ale nemusi byt tvoj pripad. Ak je dovod iny a ty sa budes nalievat jodom, mozes si viac uskodit ako pomoct. Lekari ludom s poruchami stitnej zlazy zakazuju uzivat jod alebo jest potraviny s vysokym obsahom jodu, ale neviem, ci vzdy a ani z akeho dovodu presne. Akurat viem, ze ked mas poruchu stitnej zlazy, s uzivanim jodu neexperimentuj. Ta rovnica medzi jodom a stitnou zlazou nie je taka jednoducha. Potrebujes serioznu liecbu od endokrinologa. S tymi priznakmi, co teraz mas, ti, zial, neviem poradit.

bibuska_04

Ahoj, vyskúšaj jódovú vodu 200 ml.
Jód podporuje funkciu štítnej žľazy. Zároveň stačí z toho 1,5-2 ml denne. Viac nájdeš tu : -odkaz odstránený-
Dúfam, že som ti pomohla.