Čo mám robiť, keď ma žiadny chalan nechce

Príspevok v téme: Čo mám robiť, keď ma žiadny chalan nechce
Jasmin Pikachu

Čaute. Volám sa Jasmína, mám 18 a žiadny chalan ma nechce. No vlastne áno, ale iba škaredý alebo hlúpi.... Ak sa už zdá, že by to mohlo s nejakým pekným chalanom vyjísť, niekdo alebo niečo to pokazí... Poraďte mi čo mám robiť.... Hrozne sa mi v škole páči jeden chalan, aj som s ním už niečo mohla mať ale niekdo to pokazil, a už sa so mnou vôbec nerozpráva... Čo mám robiť? Mám z toho depresie s ktorých sa tak ľahko nevytiahnem .... Poraďte mi prosím...

UtekatOdSvokier

Messje suhlasim. A ty mas stastie ze o teba je zaujem, niekto je skaredy jak noc a nikto ho nechce. Vtedy ries taketo somariny.

Messje

No...napisat o niekom kto ma o teba zaujem ze je skaredy a hlupy...
Suhlasim
Ty mozes byt to iste pre toho pekneho kto sa paci tebe.Trosku sa treba zamysliet nad sebou

lolinka

Si si dala zlý názov témy, nie že žiaden chalan ťa nechce ale tými čo ťa chcú pohŕdaš a nie sú ti dosť dobrí. Možno ten chalan čo sa ti páči považuje za škaredú alebo hlúpu teba, aspoň vidíš aké to je, keď ťa ľudia takto škatuľkujú.

Mesačný princ

chalani boli, sú a budú takí vždy. Aj moja duša má nápis ,,večný chalan,, napriek tomu, že som fyzicky už muž :D

ale toto je na dlhú debatu.

Nehľadaj chalanov, dospej a nájdi si muža!

mam56

Opýtaj sa krások, že ako to robia, že sú škaredé a sú pritom pekné.
To je riešenie tvojich depresií.
Kýčera, ty si komplet šibnutý? Dáme fight? Aby som ťa roztrhal na franforce ako vlk?