Čo mám robiť, keď ma žiadny chalan nechce

Príspevok v téme: Čo mám robiť, keď ma žiadny chalan nechce
Jasmin Pikachu

Čaute. Volám sa Jasmína, mám 18 a žiadny chalan ma nechce. No vlastne áno, ale iba škaredý alebo hlúpi.... Ak sa už zdá, že by to mohlo s nejakým pekným chalanom vyjísť, niekdo alebo niečo to pokazí... Poraďte mi čo mám robiť.... Hrozne sa mi v škole páči jeden chalan, aj som s ním už niečo mohla mať ale niekdo to pokazil, a už sa so mnou vôbec nerozpráva... Čo mám robiť? Mám z toho depresie s ktorých sa tak ľahko nevytiahnem .... Poraďte mi prosím...

adr1a.

Milagros. Ake su to naroky, ze len aby bol pekny?)) Ved co je pre niekoho krasne uzasne neodolatelne tak u druheho to moze byt priemer ci dokonca spatnost ohavnost. Netreba zlavovat z narokov. Ale su naroky a naroky. Ine pozaduje 18r, ine 28r 38r 48r ai ai. To vsak patri k dozrievaniu, nadobudaniu skusenosti mudrosti ai. Co z peknej misky ked je prazdna?) No od toho su skusenosti. A tym si zrejme niektori ci takmer kazdy musi prejst sam

Milagros

Tiež mi nedalo nezareagovať lebo miestami som sa akoby v tom prispevku našla a to vôbec nie som škaredá ale tiež to v živote proste nejako nevychádza že ten koho chcem sa to s ním nejako komplikuje a tiež sa nedá prinútiť s niekým byť čo ma výzorom alebo povahou odpudzuje, nepritahuje ma, nemá sexepíl. Preto si myslím, že tie rady typu žeby mala skresať z nárokov nie sú dobré lebo nedá sa prinútiť s niekým byť koho človek v skutočnosti nechce a byť s ním len na oko. Ide o to, že život je celý komplikovaný a je boj. Jasmína neskresávaj zo svojich nárokov a bojuj! Možno nie hned ale časom nájdeš chalana s rovnakou krvnou skupinou ktorý sa ti bude páčiť a on tebe a budete na rovnakej vlnovej dlžke. A z nevydarených platonyckých lások si nerob nič, kašli na nich proste ste sa nedali dokopy lebo to tak nemalo byt...

adr1a.

Jasmina. Vzdy hladaj a chci len to, na co mas (treba si zratat svoje sance moznosti schopnosti ai). Ci uz vyzorom inteligenciou intelektom rozumom charakterom schopnostami osobnostne socialne ai ai.
Preco hladas iba peknych?? Si ty sama vari daka Miss? Zrejme nie inak by ta chalani chceli brali, aj keby si bola totalne vymleta.
Inteligentna tiez zrovna moc nie si.
Mudra podla pravopisu gramatiky, toho co od muzov iba ako jedine chces ocakavas - tiez nie si.
Nikto ti neradi ulakomit sa iba na spatnych a hlupych. Aj ked od teba mi to nesedi, kedze sama si zrejme priemer podpriemer co sa tohto vsetkeho tyka. Takze najskor zapracuj sama na sebe - vyzor povaha vzdelanie zaujmy intelekt duchovno ai a potom chci viac. No neziadaj nechci na co proste zatial nemas. Lebo potom to konci depkami o ktorych aj ty sama tu pises.
Mas tri moznosti.
1. Zamakat na sebe ako som uz pisala
2. Brat to co sa ti nuka a na koho mas
3. Ostat sama
Kludne si dopln este aj ty sama ine moznosti ak ta dake napadnu

Mesačný princ

Ja by som ti napísal jedno. Neviem ti poradiť, pretože je život zvláštny a rozmanitý. Môžeš mať kľudne pekného aj múdreho priateľa. Ja osobne by som svoje nároky neznižoval ale napíšem ti to takto. len veľmi výnimočne príroda nadelí jednému človeku všetko.

Čiže ak niekomu nadelí krásu, tak mu nemusí inteligenciu a opačne. Nevzdávaj sa svojich nárokov, ale potrebuješ interakciu. Tie najlepšie kombinácie sú veľmi zriedkavé a preto by som ti doporučil interakciu s nimi.

Skús sa napríklad pohybovať niekde, kde je veľké % ,,pekných,, chlapov...modelingová agentúra, nejaké prezentácie, reklama, tv...

...a uvidíš, možno bude medzi tou krásou aj niekto dosť inteligentný, aby ťa zaujal

A na druhej strane sa skús pohybovať v nejakých krúžkoch pre intelektuálov, alebo skús turistiku...

a uvidíš, možno medzi tými inteligentnými ľuďmi nájdeš aj takú ,,súmernú,, pre teba príťažlivú bytosť, ktorá ťa zaujme.

Ale je to rôzne. Nárokov sa nevzdávaj nikdy. No musíš si najskôr zadefinovať to, po čom vlastne túžiš a podľa toho si tie nároky stanoviť :) Spustiť sa samozrejme dá ale...

pytu

Jasmina síce ta nepoznam ale taká univerzalna rada. Mas na to aby ta chcel chalan pekný a chytrý? Vies ono takí si vyberaju seberovne. Otakza či si o sebe myslis že si pekná aj chytra. Neviem sice co si myslis ale povedal by som že nie keďže ta takýto odmietaju. Musis si uvedomiť na koho mas. Vyber si buď pekného namakaneho tupca ktorý ta vyuzije len ma jedno, alebo chytreho chalana ktorý ta ale vzhľadom neuchvati. Alebo sprav kompromis a akceptuj stredne pekného a stredne chytreho. Ja by som chcel tiež modré z neba ale musim zit v realite a vedieť na co mam. Ak som robotnik a z môjho platu sotva vyzijem tak nemam na to aby som si kúpil mercedes. Chapes.

rada odteba

rada odteba to ze ta pretiahne kazdy a potom ta odkopne alebo ty jeho znaci o tom ze si tupa ako poleno...a ak si si nevsimla tak napisala ze o nu maju zaujem ale len skaredi a hlupy co hovori za vsetko.......

rada odomňa ;D

Čo máš robiť keď ťa žiadný chalan nechce?
Vysrať sa na nich! Ignorujú ťa oni, ignoruj a ser aj ty na nich!
Maj ich v paži, u riti, je to jedno ale pusť ich z hlavy a venuj sa sebe a svojích záujmom. Nestrácaj čas negatívnym myšlienkam že ťa žiaden nechce. Pusť to z hlavy, oni zato nestoja. Sú to len primitívne hovädá ktoré majú mozog v lonovej oblasti.
Čávez :D

minny033

"Mám z toho depresie s ktorých sa tak ľahko nevytiahnem ...."

Byť chalan, ani ja nechcem babu, ktorá toto napíše.

Čo tak prestať sa ľutovať a robiť niečo, pri čom nebudeš mať čas na porazenecké reči? 18 rokov nie je vek na takéto úvahy. Láska príde. Ale vyfňukať sa nedá.