Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Krčmá chrbtica?!

Príspevok v téme: Krčmá chrbtica?!
krowky

Ahoj,

dosť často cítim akoby krk nebol na svojom mieste, po úklone hlavy do prava mi v krku doslova pukne a je nejaký čas fajn a potom zase to isté dookola.
Čo mi je ale divné tak pri tom úklone hlavy do prava ma začne veľmi nepríjemne ťahať lavá ruka.
Chodil som na rehabilitáciu s krčnou chrbticou ale očividne to nejako nepomohlo, tak sa chcem spýtať či by bolo riešenie "napravenie" alebo skôr nejaký športový fyzioterapeut, ak je to ovšem krčná no. A takisto y ma zaujímal názor či ide o stavce alebo skôr o svaly...

Takisto mám občas pocit takého tuhnutia kostí pod krčnou jamkou.
Je to pre mňa dosť limitujúce najmä kvôli tomu že ma ťahá a občas až bolí ľavú ruka

mam56

Kto neverí na duchovné veci, je pre mňa sprostý ako vedro gittu.
Čiže väčšina, ak sa nemýlim.
Tak sa už spamätajte.
Vy fakt nie ste normálni (môžem dodať aj výsledky psycho-testov, kebyže akože, ale seriem na to).
Na dvoch stoličkách sa nedá sedieť. Hádže si vaše miliónové hodinky do rieky:-) Vy ste normálni a ja nie. Ok.
Ja viem o všetkom, ale neriešim. Každý blbne po svým.

mam56

Ja zhrniem svoju dnešnú prednášku. Kto neverí na duchovné veci, je hlúpy ako vedro gitu (vrátane mojich lekárov).
Mám vás v pi.i. Ja idem domov. Tento svet je shit, viac semka neprídem.
www.youtube.com
Vy negativisti a tupohlávky. Keby nie mňa, tak ste v pi.i.
www.youtube.com
Vaša zábavka je na ďalší deň: nešťastie druhého poteší.
No, to mi je ale zábavka.
Tam si buďte na tom vašom FB a tárajte si o chu.ovinách ako vždy.
A hlavne pozerajte TV, nech vám prepne kompletne.
Už sem viac neprídem. Mám vás v u ri.i.

krowky

Ano bol, robili mi aj MRI, EEG a EMG, jedine co mi zistili je tetania.
Takisto som bol na rontgen v septembri a tam mi nasli mierny blok ale vraj nic zavazne, preto som aj chodil na rehabilitacie ale nemam pocit ze by pomohli.
V auguste a septembri som mal aj silne zavraty ale tie uz presli, obcas sa este pripomenu, najma ked si rozhybem chrbat trochu alebo ked nieco zle zdvihnem a rupne mi v krku trosku

cogito

Ahoj,

môže tam byť aj porucha inervácie (napr. nervov, ktoré vychádzajú z krčnej chrbtice). Bol si už na neurológii?