ďakujem za doporučenie:) tiež si myslím, že by sa na tom nemalo šetriť, kvalita je kvalita :)
6 zásad ako byť zdravá a voňavá tam dolu
zienky, tak ja kupujem zasadne len tu superlove. sk/lubrikacne-gely/lubrikacne-gely-na-vodnej-baze lebo to uz am proste overeny obchod, boli aj niekloko krat eshop roku. Nesetrila by som na tychto "hygienickych" veciach
tiez by ma nejake tie tipy zaujimali :)
Alexa a vieš mi nejaký prosím doporučiť? Kde kupuješ najčastejšie? Ja som zatial teda také služby nikdy nevyužila, ale rada skúsim niečo nové :D
suhlasim, ze kupovat veci na overenom eshope/sexshope. ja si ani nevie predstavit, ze by som si "tam" davala nieco z nejakej podivnej stranky :D velmi nebezpecne a nezodpovedne
Týka sa to aj mužov: Ja mám príjemný pocit čistoty a hygieny,keď si umyjem penis a zadok po každom použití toalety napr.doma.Nie všade je to pochopiteľne možné napr.v práci atd.
ale toto by fakt bodlo lebo veľa mužov to zanedbáva
táto stojí tiež za pozretie aj je lepšia ako ta prvá :D
fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net
akosi mi nevyšlo dať som ilustračný obrázok k téme x-zásad pre muža ako byť zdravý a voňať tam dole čiže ešte raz
fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net
:DDDD
ja si menim slipy raz za tri dni a som spokojny so svojim zapachom. pripommina mi to ako rybacina cna trhu cerstvej ryby pri mori
Azda každá žena sa zaoberá tým, či tam dole správne vonia. Môžete si byť isté, že ak je vaša vagína zdravá, vonia správne. Hoci ženám vlastná vôňa vagíny nie je príjemná, mali by ste ju vedieť odlíšiť.