Zdravim , chcem sa opytat ci ma niekto podobny problem s vypadavanim vlasov... pred par rokmi som mala huste vlasy potom mi vsak nahle zredli vobec nevien preco .... kedze mam po mamime akoby "vylezanu hlavu' a vplyvom redsich vlasov to zacalo byt vidiet ,zacala som ai ich tupirovat a to kazdy den...nie moc ,len trochu..lenze to samozrejme vlasom nepomohlo a zacali este viac vypadavat hlavne v miestach tupirovania.. chcem sa opytat co by ste na mojom mieste pouzili?? Ako to ovplyvnit aby nevypadavali a aby boli zas normalne vyzerajuce?
vypadavanie vlasov ,liek?
ja som vyskúšala na vypadávanie olejček Vivese Senso Duo. Vlasy mi už tak nevypadávajú tak ako predtým.Je to celkom fajn.
ja som vyskúšala na vypadávanie olejček Vivese Senso Duo. Vlasy mi už tak nevypadávajú tak ako predtým.Je to celkom fajn.
Ahoj :-) Môžem ti odporučiť bylinný šampón Hairina, my ho doma používame tretí mesiac a úžasne pomohol - aj na rast aj na jemnosť vlasov -odkaz odstránený- :-)
mne pomohli vitaminy amitamin® Hair Plus, su aj pre alergikov a este k tomu som si dala vitamin c, okrem toho som skusila donnu hair a ta mi vobec nepomohla.vlasy prestali padat a su aj hustejsie
Vyskúšaj kvapky proti vypadávaniu vlasov .
Moja susedka to veľmi chváli.
viac info nájdeš tu : -odkaz odstránený-
Ja si nemyslim ze mam nejakw zdravotne tazkosti,praveze som vzdy bola zdrava ako rybicka, len som zrejme vela experomentovala s vlasmi ( to som zabudla spomenut),farby a pod... potom mi zredli a teraz z toho tupirovania ,chcela som skor nejake rady alebo cosi od vas dievcata, niecp co ich uzdravi a zhusti..voem ze to bude asi dlhy proces ale potrebujem nieco surne.. ono napohlad sa zdaju normalne ale pri cesani velke mnozstvo vypadava a aj to pocitujem hlavnw v oblastiach kde tupirujem , ale to tupirovanie nwmozem vynechat lebo by som vyzerala ako zmoknite kura ;D prosim rady
vlasy vypadavaju ked v tele nie je dost vitaminov
Vypadavanim vlasov sa mozu prejavovat ine poruchy, ktore v tele mohli nastat. Mala by si sa dat vysetrit, mozes mat endokrinologicky problem alebo nieco ine, kedze z tvojho opisu vyplyva, ze nejde o nic kratkodobe. Urcite by som sa na tvojom mieste pytala svojej vseobecnej lekarky na vysetrenia a riesila by som to. Az ked ti povie, ze si inak zdrava, pytala by som sa na fore na rady.