preháňadlá

analyn

diky, zatial nemozeme, kazdy 2 den k nam chodi sestricka na prevezy, ale hned ako sa bude dat, tak si to naozaj uzijeme.
Sustredujeme sa na kvalitu zivota, kvantitu sme pustili z hlavy.

tatkovi to ubehne ako voda, cajicek mu nechaj, nech zbytocne netrpi.

lombardo1981

Tak si to more poriadne užite. :)
Tatko to má za 1.5 mesiaca. Aj som mu čaj proti bolesti zakázala piť. Občas to nerešpektuje. Ale čo už s ním.

Mata3085

Ahoj :-) Môžem ti odporučiť bylinnú zmes Weight Balance, ja ju užívam už tretí mesiac a zatiaľ sa mi podarilo schudnúť 12 kg, čo síce nie je nejako prevratne veľa, ale som aj za to rada a dúfam, že sa udržím -odkaz odstránený- :-)

analyn

dakujeme, a tatkovi zelame len to najnajnajlepsie. Da to v pohode, uvidis.

Nerobime si iluzie, boj je uz pomaly dobojovany, otazka znie, ci nad alebo pod kolenom.
Pytali sme sa, ze kedy by sme mohli ist na par dni k moru- odpoved bola, ze cim skor, vela casu nezostava.

lombardo1981

To rada počujem. A silno držím päste. :)

Tatko ešte čaká na svoju prvú operáciu. Ale už sa mu to blíži.

analyn

ahoj, mojenka, dari, dari, zajtra ide domov, snad sme to zazehnali na nejaku dobu...

mojej kamoske v obchode odrazu zacalo nieco tmave stekat po nohe, vtedy som sa dozvedela, aku uzasnu "dietu" drzi, zvierac ma do dnes poskodeny, ale teraz ma "nehodu" 2-3krat za tyzden, predtym niekolko krat denne. Ona u nas casto jedla, odrazu prestala, ze drzi dietu- to uz sr.la, kade chodila. Pritom bola stihla, ale chcela byt viac.

lombardo1981

analyn, ahoj. Ako sa darí?

Ešte som si spomenula na babenku, ktorá dlhodobo nadmerne zneužívala preháňadlá. Napokon jej už prestali účinkovať. Dostala sa do takého štádia, že jej ani chirurgovia nevedeli pomôcť. Snažili sa to uvoľniť zvrchu, zospodu. Našťastie sa to podarilo. No nechcite vedieť, skadiaľ to z nej vychádzalo.

analyn

pri castom a vacsom mnozstve laxativ po nejakom case hrozi este jedna velmi neprijemna a negustiozna vec- nekontrolovatelny unik stolice. Ale toto zneuzivatelky laxativ drzia pod poklickou. Ved kto by sa chvalil s posratymi nohavickami niekolko krat denne?

lombardo1981

Chronické zneužívanie laxatív vedie ku vzniku edémov. Takže v konečnom dôsledku pre PPčkárku neprinesú želané uspokojenie z toho, že nepribrali. Iba depku, pretože keď sa opäť postavili na váhu tá sa buď nepohla alebo zvýšila.