Ludia pomoc !!!! mam 4r. vztah., s priatelom bývam uz 2,5 roka. Začnem od začiatku.
Ked som mala 16 zacali sme spolu chodit, velmi som musela bojovat o to aby sa do mna zamiloval, alebo lepsie povedane aby si to uvedomil,podviedol ma, odpustila som mu, odvtedy uplne iná osobnost, iná duša. Milujem ho, alebo nie? ja neviem, ked spolu nie sme chyba mi, ked spolu sme lezie mi strasne na nervy, napr. vikend obaja volno, vonku krásne svieti slniecko, hovorim podme von, prejst sa, nie nemu sa nechce,.... uz som mu 1000 krat povedala ze ma to nebvai ze sa nudim a pod, a on sa len pousmeje, nebere to vazne vobec,ked mu poviem ze uz to takto dlho nebude ze to nevydrzim tak mi odpovie ze on vie ze ja ho milujem a ze neodidem,. Nespali sme spolu uz 3 mesiace inak .. ani ma to netaha s nim mat sex,milovat sa. v tomto ma uz nepritahuje, ale napriklad mal zdrav.problem tak som s nim velmi rada lietala po vsetkych nemocniciach lekaroch a pod, lebo som sa o neh bala nechcela som ho nechat sameho ist,je toho strasne vela, neviem co si mam mysliet co mam spravit ale jedno viem ze takto zit nechcem, ved som mlada, nemozem zhnit doma pri telke, ked on nikam chodit nechce,na dalsej strane mam velmi good vzath v to ze si rozumieme, citim ze ma miluje ale preco teda nic nerobi ked mu poviem ze ma to s nim nebavi?! je chyba vo mne? neviem neviem neviem ... nemam sa s kym o tom porozrpavat pretoze kamosky máám daleko, je toho vela co by som vám sem napisala o nas, o mne o nom, aby ste tomu lepsie chapali, aj knihu by som vedela napisat ... je to tazke, sice mam len 20 rokov,ale v zivote som si prezial toho velmi vela, uz v detstve som nebola dieta ale okolnosti ma nutili dospiet, tym som chcela povedat , ze nemyslim si ze som mlada na vazny vztah a pod. len mam byt v tom com ma nebavi? ked nerespektuje to co mu vravim? nepocuva ma ? je mi luto zahodit 4 roky, a vsetko okolo toho, ved stale ho milujem ale niekedy mi to poriadne ztaží a vtedy si myslim ze ho rpestavam milovat ... hlavu mam z toho ako kybel, trva to uz asi c cas 3-4 mesiace ..on nikdy nebol romentik nikdy nebol na to zeby mi len tak dal ruzu, alebo darcek na narodeniny, vzdy mi dal peniaze nech si kupim co chcem, lenze starsne dobre on vie ze ja si potrpim na taketo veci ako su malickosti .. hmmmm ,,,,. help me !
Ked po 4 rokoch zistite že vlastne toto neni tvoje spriazne dusa
Nejde o moje konicky... ja ho nenutim robit to co chcem ja. Ja len chcem aby vikend co vikend sme nesedeli doma pri telke. Mne staci sa len prejst trebars ... ide o nejaku tu spolocnu aktivitu,okrem pozerania telky ....
V konečnom dôsledku sú všetci chlapi rovnakí.
20 rokov mas a nevies si sama spravit program? Ked sa mu nechce chodit von tak sa mu nechce. Mozno ma na to dovod a mozno nema. V kazdom pripade ak mas nejake zaluby a on ich nezdiela tak to nie je vada.
Pisala som v mojom prispevku, ze som mu to povedala ze ma to nebavi a pod. Ked si to precitas este raz,pozornejsie,uvidis to tam
Máš 20. Kto z nás našiel v 20tich rokoch spriaznenú dušu? Asi málokto. Tých spriaznených ešte môžeš spoznať.. Čo som z tvojho chaotického príspevku nevyčítala, je to, či ste sa o tom, čo prežívaš aj nejako rozprávali a skúsili to riešiť. Vieš, do hlavy ti nikto nevidí a niekedy naozaj stačí jasne povedať: toto a toto sa mi nepáči na našom vzťahu, čo s tým môžeme urobiť?? Ak rozhovor nepomôže, skúste pauzu vo vzťahu a uvidíš, či si budete chýbať. Ak ani potom nie, s najväčšou pravdepodobnosťou príde rozchod.