Nestastne zalubeny - ako sa s tym vyrovnat

Príspevok v téme: Nestastne zalubeny - ako sa s tym vyrovnat
Forumak7906

Ahojte, ako je uz z nazvu temy jasne, zazivam obdobie, kedy citim k istej zene cosi viac nez len kamaratstvo, bohuzial ona podla jej slov ku mne nikdy nebude citit to co ja k nej. Mame medzi sebou pekny kamaratsky vztah, podla jej slov si ma vazi, rada so mnou travi cas, moze sa na mna spolahnut, som jej sympaticky ale nic viac.

Uvedomujem si, ze mi nezostava nic ine, len sa cez to preniest. Je to pre mna ale velmi zlozite. Niekedy je mi naozaj tazko. Navyse, ked dotycnu pravidelne stretavam.

Preto sa chcem opytat ludi, ktori si niecim podobnym presli, ako ste to zvladli? Viem, ze cas by to mal vsetko poriesit, ale momentalne neviem, co by som mal urobit, aby sa mi trocha ulavilo. Ma to vplyv na moju pracu, zdravie a podobne.

Kazda rada dobra, preto vam naozaj vsetkym vopred dakujem.

Forumak7906

Neostava mi asi nic ine, len sa jej zacat vyhybat. I ked o bude tazke, pracujeme totiz splu v malej firme, stretavam ju neustale. Navyse sme skupinka cca 6 kolegov, ktori spolu travime cas casto aj po praci a ked sa z nicoho nic zacnem vyhybat dotycnej zene, bude to mat negativny vplyv aj na ti nasu skupinku...

uprimne

prezivam nieco podobne a citim sa rovnako..a som odhodlana na neho zabudnut..nestretavat sa, vymazat z pamati, hoci rada by som pri nom zotrvala ako kamaratka, bolo by to pre mna prilis bolestne a tak konam co povazujem za najlepsie pre mna, aby som sa mohla casom posunut dalej...mozes skusit to iste alebo zostan pri nej,stretavajte sa ale zabudnut bude tazke resp odlubit sa, ak vobec..

DominikaK55

Mesačný princ veď áno ale ja som to jednoducho nedokázala správať sa k nemu a pozerať sa na neho ako kamarátka keď si našiel priateľku.. už nie

Mesačný princ

DominikaK55 - to, že ťa to ničilo bolo len preto, pretože si stále bola v očakávaní a nepochopila si. Priateľstvo môže byť niekedy oveľa krajšie ako mať partnera ale možno to tak beriem len ja a preto som to bez väčších problémov dokázal. Aj keď som mal najprv podobné pocity, ako ty.

je to o pochopení.

DominikaK55

Mesačný princ áno ja som si to tiež hovorila, že "dobre radšej budem pri ňom stáť ako kamarátka, ako ho navždy stratiť" ale potom keď si našiel lásku a ja som sa potom ako naj kamoška mala s ním baviť kde boli na rande o čom sa rozprávali atd. tak som to radšej vzdala :/ ničilo ma to

Mesačný princ

Aj ja som to zažil a dokázal som byť kamarát. Nechcel som zabudnúť. Niekedy je to priateľstvo oveľa cennejšie :)

DominikaK55

Neboj časom zabudneš :) ja viem, že sa to ľahko hovorí/píše, sama som si takouto láskou prešla :/ a viem nie je to ľahké. Mať kamaráta pre ktorého si naozaj "len" kamarát aj keď ty tú osobu ľúbiš... A ty si jej to povedal? Že cítiš niečo viac?