Dobry den . Chcem sa spytat ci ste uz niekto niekedy skusali pilulky na chudnutie nemyslim napr. Zelenu kavu ale pilulky z nich ze vraj su niekolko krat silnejsie akonsamotne bio semena zelenej kavy . Ja to mozem kludne potvrdit neni to sice az taka velmi velka zmena ale ja som schudol z 113kg na 95kg za cca 3 mesiace a to pracujem ako sofer myslel som si ze sa uz nena nic robit za posledne roky som iba priberal toto mi odporucil jeden znami v Nemecku tu je prestne tie pilulky co mi pomohli neviem kto to vyraba ale nasiel som to aj na slovensku :
-odkaz odstránený- ... d=advandec
Dostal som sa k tomu cez odporucanu stranku v nemecku ktora sa v preklade vola (luxusne chudnutie) alebo tak neako :)
Dalej som patral po vsetkych veciach ktore som tam nasiel bolo tam top 10 kde boli same dobre recenzie a tak som nasiel na slovensku iba 5 s tych vyrobkov to vam tiez pridam mozno pomoze ale na slovenske pomery je to aj dost drahe lenze ja som bol velmi rad ze aspon tie kavove tabletky neboli iba vyhodene peniaze ako 99% veci na chudnutie -odkaz odstránený- ... d=advandec
track.untoxin.sk ... d=advandec
:)
Tablety na chudnutie 100% ucinne
Naozaj to funguje narástol mi po nich penis o 15 cm a je aj hrubší a zlepšila sa aj erekcia.
Zufali zufalci su dobry zdroj financii, vsak? :)
tabletky na chudnutie su na nic!
ale aj cvičíte, či iba užívate tie tabletky?
Ahojte :-) Môžem vám odporučiť bylinnú zmes Weight Balance, ja ju užívam už tretí mesiac a zatiaľ sa mi podarilo schudnúť 12 kg, čo síce nie je nejako prevratne veľa, ale som aj za to rada a dúfam, že sa udržím -odkaz odstránený- :-)